Gossiping About Them #2


SPOILER ALERT!

Vampire Diaries Season 4 Spoilers: More on That Hot Vampire Sex 

Ian Somerhalder si Nina Dobrev sunt maestrii la tinut secrete. Starurile din TVD au vorbit recent cu Entertainment Weekly despre „sexul fierbinte vampiresc” care a venit ca si spoiler in Iulie, iar ei au reusit sa ne faca foarte confuzi.

„Nu va fi Damon”, a spus Ian. „Totul este despre Stefan.” Whoo, calmati-va! Ian probabil glumea, caci cei de la Entertainment Weekly au spus ca Nina a fost surprinsa de vorbele co-star-ului ei. Vedeti? Ne fac confuzi!

Julie Plec a spus celor de la TV Guide ca Elena isi va pierde viirginitatea-vampir, iar posibilii ei parteneri ii includ pe Damon, Stefan, Klaus, Matt si Elijah.

La inceput, am fi spus cu siguranta ca este vreunul dintre fratii Salvatore, dar Elena chiar isi petrece o groaza de timp cu Matt in Sezonul 4. Stiti cat de nebune pot fi acele evenimente de Ziua Fondatorilor, iar intalnirea ei pentru evenimentul ‚Miss Mystic Falls’ este Matt..

………………………………..

Vampire Diaries Season 4 Spoilers: Damon’s Feeling a Little Lonely

Nimeni in Mystic Falla are o saptamana tocmai placuta. Cand TVD se va intoarce in Octombrie, 12 pentru sezonul 4, Elena va fi in mijlocul trnzitiei sale, tranzitie care o va lovi tare. Producatorul Executiv, Julie Plec a spus celor de la The Hollywood Reporter  ca noul vampir va avea cu siguranta cateva probleme de ajustare.

Pentru Elena, spus Julie, „este o calatorie ca pentru un adolescent care creste spre o viata de adult cu adevarat tragica. […] Cu siguranta. Ea se afla intr-un fel de transa, de aceea ii va lua ceva timp pana sa isi dea seama cum sa traiasca.” Asta tocmai ne-a facut pe toti foarte tristi.

Desigur, Damon si Stefan vor fi de partea ei, dar lectiile lor in contradictoriu despre Vapirism 101 – Stefan vrea ca Elena sa nu omoare pe nimeni, in timp ce Damon nu vrea decat ca ea sa sfarseasca o data cu inevitabilul – o vor pune pe Elena in mijloc din nou. „De fiecare data cand ea crede ca a depasit cea mai rcenta idee, ceva se va intampla si o va propulsa inapoi pe un nou drum. Ea trebuie sa gandeasca: ‚Pot sa fac asta asa cum a spus Stefan’ si sa aibe parte de un pas inapoi, sau ar putea sa imbratiseze felul de a gandi al lui Damon si sa intampine acelasi lucru. Este un constat inainte si inapoi despre ce fel de persoana este acum ca este vampir, cum va supravietui acestui luccru si daca va supravietui sa fie vampir,” spune Julie.

Dar nu este doar Elena care are un timp greu. Damon si-a pierdut cel mai bun prieten, Alaric, si nimeni nu ii poate lua locul vanatorului locul la bar langa el. „Este foarte important pentru noi sa il facem pe Damon sa aiba pe cineva cu care nu este atat de conectat,” explica Julie. „Intrebarea acestui an: Cine va fi acela? Va fi el capabil sa dezvolte o legatura mai puternica cu fratele sau? Va fi el capabil sa gaseasca un alt prieten, un nou partener de bourbon? Va fi acea persoana Elena sau cineva la care nu se va astepta? El incearca sa mascheze, dar se simte putin singur.”

Recent, Ian a simtit pe pielea lui sentimentul, spunand celor de la The Star  ca Damon „foloseste umorul ca un fel de medicament sa ii acopere durerea, avand inca de infruntat o multime de demoni. Asadar el isi porneste sarmul si il foloseste ca pe pansament.”

Suna ca si cand cineva are nevoie de o imbratisare – si ceva bourbon!

Ce credeti? Cum va imaginati voi Sezonul 4?

Theo~

Sursa de informatii: Wetpaint

Advertisements

2 thoughts on “Gossiping About Them #2

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s