Review: Playing for Keeps By R. L. Mathewson


Playing for Keeps

By R. L. Mathewson

 

Descriere: Done with being the world’s biggest pushover, Haley decides that things are going to change starting with the aggravating neighbor who has too much charm and not enough restraint. What she didn’t expect was to sucked into his world, but Haley has a game plan and she won’t let herself forget just what the bad boy next door is capable of. The last thing Jason expected was for his little shy neighbor to go Rambo on him over some ruined flowers. After he decides to take her under his wing he can’t help but that notice that she fits very nicely in his life. Now the only left is to convince her that this is anything but a game.

 

Părerea mea (Theo): nici nu ştiu cum de am dat peste cartea asta, tot ce ştiu în schimb este că datorită ei nu am dormit o noapte întreagă! Şi nu mă plâng, căci acţiunea a fost mai mult decât extraordinară, a fost fantastică!

Hadley este o tânără normală, o profesoară de istorie excelentă şi o grădinărească extraordinară. La cei douăzeci şi nouă de ani ai săi are un trecut în „întâlniri eşuate” pe care nu îşi doreşte să şi-l amintească niciodată cu plăcere. A renunţat de mult la aş mai găsi pe cineva potrivit, închizându-se din ce în ce mai mult în ea şi în plăcerea de a grădinări.

Totul începe cu vecinul ei de peste cinci ani de zile care a turmentat-o până acum destul cu proastele sale maniere, petrecerile cu muzica dată la maxim şi foste prietene care să urle în mijlocul nopţii cât de idiot şi insolent poate să fie. Şi dacă toate astea nu au îndemnat-o până acum să facă nimic, staţi să vedeţi cum o să reacţioneze când minunatul ei pat floral o să fie scos rădăcină cu rădăcină de vecinul ei nebun: Jason! Acelaşi vecin ca şi colegul de la servici, acelaşi de peste tot!

Deşi timidă şi mereu cu o explicaţie raţională pusă la brâu, Hadley uită cu totul bunele maniere când vede dezastrul ce se năpusteşte asupra florilor ei! Se enervează, urlă, se bat. Sunt pur şi simplu doi copii de doi, respectiv trei ani, nu doi oameni maturi de douăzeci şi nouă, respectiv treizeci şi unul de ani! Şi bineînţeles că deşi se ceartă asemeni unor copii, destinul joacă altă carte cu ei: îi obligă pe amândoi să stea împreună în aceeaşi casă timp de câteva ore bune.

De la doi oameni care se detestă, cei doi ajung foarte repede să fie cei mai buni prieteni posibili! Se înţeleg de minune şi se completează reciproc extraordinar de bine. Este un fel de minune extraterestră faptul că, deşi sunt de sexe opuse, prietenia dintre ei este atât de intensă, atât de consumabilă, de plină de scântei încât întreţine un fel de flacără a jocurilor olimpice în dragoste.

Desigur că nu mai este mult până când dragostea în sine începe să încolţească, iar cei doi se simt atât de îmbătaţi de ea încât îşi dau seama destul de repede că sunt făcuţi unul pentru celălalt! Este un fel de carte care deşi cum se termină nu poţi să nu te abţii să nu râzi la glumele din ea, să nu plângi când tensiunea se simte ca la ea acasă, să nu tremuri sub o atingere imaginară, dar descrisă atât de bine, să nu te temi pentru că trecutul tinde să iasă prea mult la suprafaţă.. este una din cărţile acelea piperate, sărate şi date cu tot felul de condimente, atât de gustoasă încât nu te poţi opri până când nu citeşti „Sfârşit!”.

Recomand cartea tuturor celor care se regăsesc în cuvintele scrise mai sus! Ofer acesteia 4,5/5 stele! Genială carte!

Lectură plăcută!

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s