Mai multe noutati despre Phoebe Tonkin


Deja si-a facut intrarea destul de gratios in Jurnalele Vampirilor, in episodul 3. Sa speram ca personajul ei, Hayley, isi va umbri personajul din “The Secret Circle”, Faye Chamberlain. Cititi 10 lucruri despre ea:

1. E australianca. Nascuta in Sydney, a debutat cu show-ul “H2O: Just Add Water”, fiind sirena Cleo Sertori. Si-a perfectionat accentul american vizionand “The O.C.”

2. Arata ca un model. Are 1,78 m si mai e si frumoasa, exact ce-i trebuie pentru a fi modul. Nici nu e de mirare ca a pozat in multe reviste de frumusete.

3. Dramatism shakespearian. Desi a avut rol de sirena, Phoebe e o actrita foarte serioasa si constiincioasa. A fost eleva la celebra scoala Queenwood din Balmoral si si-a castigat in 2005 statutul final din cadrul festivalului Shakespeare.

4. E pedepsita. Phoebe a declarat revistei Teen Vogue ca isi doreste sa poata zbura, pentru ca ii este frica de avioane. Pacat ca chestia aia cu matura nu o ajuta!

5. E iubitoare de animale. Deja se cere ca grupul de la TVD sa iubeasca animalele, si mare bine au facut cand au angajat-o pe Phoebe. Actrita are o pisica si 2 catelusi.

6. Nu a fost niciodata in posturi penibile. In ciuda a ceea ce actrita declara, ea chiar a fost o adolescenta adorabila, facand din mancatul zgomotos un lucru simpatic.

7. Are gene foarte bune. Phoebe a expus o poza cu mama ei in timpul filmarilor de la The Secret Circle, observandu-se clar de la cine a mostenit trasaturile.

8. Dansul. In timpul ei liber, actrita ia lectii de balet. Clar se va integra in noul grup.

9. E sanatoasa tun. Printre lichidele verzi, apa de cocos si lectiile de balet, Phoebe e extrem de constienta de sanatatea ei.

10. Bestia ei e Claire Holt (Rebekah). Cele 2 fete sunt extrem de dragute, ele intalnindu-se pe platourile de filmare al serialului “H2O: Just Add water” si ramanand nedespartite de atunci.

2 thoughts on “Mai multe noutati despre Phoebe Tonkin

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s