Review: Perfection (A Neighbor from Hell #2) By R.L. Mathewson


Perfection

A Neighbor from Hell #2

By R.L. Mathewson

Description: Zoe is used to taking care of herself and has long ago accepted that if anything bad was going to happen, it was going to happen to her. So when she loses her job over something most bosses would probably be happy with and her life starts going down hill from there she doesn’t expect it to get any better. She certainly didn’t expect any help from the loud jerk next door, but then again she has nothing to lose so puts her trust in him and hopes for the best. What she didn’t expect was the once in a lifetime opportunity that he offers her through an arrangement where they both benefit and no one is supposed to get hurt, but she should have known better because her luck has never been that good.
Like most Bradfords, Trevor has a soft spot for food, but that’s about all. He leads a pretty straightforward life and likes to keep things simple and that includes his relationships. He wants the perfect woman and knows exactly what she’ll be like. So when he discovers much to his horror that he’s thinking about his frumpy little neighbor he decides the best way to get his head straight is by working her out of his system. He’ll keep her around, but only until he finds perfection. 

Părerea mea (Theo): Volumul doi din seria scrisă de R.L. Mathewson a fost pur şi simplu un deliciu pentru mine! Mă aşteptam să fie, poate, mai slab decât primul volum, dar nici vorbă! A fost pur şi simplu perfect şi extraordinar de frumos!

Acţiunea se învârte de această dată în jurul unei tinere de douăzeci şi nouă de ani, orfană, care îşi găseşte un loc unde să stea destul de ieftin, dar cu o mulţime de reguli. Acceptă locul pentru că nu îşi permite nimic extravagant în acest moment, iar locul de muncă unde activa, tocmai a concediat-o pentru a a avut bunul-simţ, sau nu, să îi spună şefului ei că soţia acestuia fura din companie.

Şocant? Hmm, nici pe departe, având în vedere viaţa pe care această tânără frumoasă, educată şi deloc de acord cu mine despre descrierea pe care tocmai am spus-o despre ea – duce o viaţă relativ în regulă, mereu făcând economii şi mereu gândindu-se la ziua de mâine. Dar asta se întâmplă pentru mulţi oameni din zilele de astăzi. Am apreciat la Zoe determinarea şi forţa cu care, deşi singură, ştia cum să o impună în prezenţa celorlalţi!

Ajunsă acasă după concedierea în văzul tuturor de care suferă, Zoe nu vrea decât să îşi „ia o zi liberă” şi să se liniştească. Este pur şi simplu bulversată de tot ceea ce se întâmplă aşa că din ultimii ei bani se hotărăşte să se trateze cu un festin culinar pe care îl comandă la cea mai bun serviciu de livrat acasă.

Este gata să îşi aştepte comanda, făcând ce altceva decât să bage la spălat câteva rufe, dar ghinionul o urmăreşte şi aici când descoperă că administratorul ei îi consumase şi ultima picătură de dero şi îi şi mai ia comanda pe care ea o ceruse! Ajung să se certe, ajung să îşi dea arama pe faţă şi să devină din fata liniştită şi cuminte, locatara care urlă şi ţipă pentru că se simte neîndreptăţită!

Şi chiar este neîndreptăţită! Profitorul ei de administrator mereu uită să îşi cumpere dero folosindu-l pe al ei, mereu consumă întreaga apă caldă, mereu „strigă” prea tare când e în dormitor, iar ea nu s-a plâns niciodată şi probabil nici nu ar fi făcut-o dacă nu ar fi avut limite. Dar are, iar el tocmai le-a întrecut, nimeni nu se pune între o femeie şi cina de consolare! Nimeni!

După ceartă ajung să se împrietenească şi să aibe grijă unul de celălalt. Trevor o ajută chiar să îşi ia un job la firma unchiului său şi o angajează şi ca menajeră pentru zece dolari pe oră! Totul este frumos şi roz până când Zoe se decide că cinci ani fără sex sunt prea mulţi aşa că iasă într-o noapte pentru a agăţa pe cineva. Dieta la care s-a supus dând roade, este foarte mândră de formele care au început să scadă aşa că este şocată când la bar dă peste un Trevor care nici nu vrea să audă de Zoe şi sex cu un străin în aceeaşi propoziţie.

După prea multe pahare de martini, Zoe face un pact de prieteni cu beneficii cu Trevor. Aşa îşi reîncepe viaţa sexuală şi totul este extraordinar, şi minunat! Cine s-ar fi gândit că Raiul s-ar uita la Pământ? Nimeni, exact? Aşa că nici Zoe nu a sperat vreodată că un bărbat atât de chipeş şi de frumos ca Trevor s-ar uita vreodată la ea, aşa că trăieşte mereu cu impresia că va fi mereu doar o păpuşă care să satisfacă orice dorinţă!

Şi lucrurile devin din ce în ce mai complicate când într-o relaţie bazată doar pe sex apar şi sentimente la care nu se ştie dacă Trevor va răspunde sau nu având în vedere „contractul” dintre ei care spunea clar: „fără sentimente în relaţia asta”.

Vă recomand cartea pentru că are numai scene frumoase şi drăguţ scrise, pentru că are glume şi multe momente amuzante şi memorabile şi pentru că merită citită!

Ofer cărţii 4,5/5 stele!

Lectură plăcută!

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s