Se razbuna Stefan pe Damon?


Ar trebui ca Stefan sa se razbune pe Damon pentru ca a lasat-o pe Elena sa se hraneasca de la el? Elena l-a ales pe Stefan, dar a apelat la Damon atunci cand sangele a invins-o. Asadar, cand vine vorba de romantism, castiga cuplul Stelena, desi cuplul Delena se reliefeaza din ce in ce mai clar.

Special in episodul 2, cand Elena murea de sate si totusi avea apa pretutindeni, a aparut Damon oferindu-i, galant, bratul perfect (URAAAA!!!) si lasand-o sa ia o muscatura. Asa de simplu! In mod clar, lucrul asta nu prea e permis pe taramul vampirilor. Iar Stefan i-a spus lui Damon ca nu prea este ok ce a facut el. De fapt, chiar a parut ca Stefan se gandeste la o modalitate de a i-o plati fratelui sau.

Efectele bautului de sange de la un vampir inca nu sunt cunoscute. Si inca nu stim daca sentimentele Elenei fata de Damon se vor schimva din pricina asta. Insa suspectam ca se poate crea o conexiune intre cei doi, chiar daca nu e nimic in plus.

Voi ce spuneti? Ar trebui ca Damon sa fie pedepsit de fratele sau? Sau ar trebui ca Stefan sa treaca peste, din moment ce nesatul Elenei a cauzat lucrul acesta?

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s