A inselat-o Tyler pe Caroline cu Hayley?


 

Personajele din Mystic Falls sunt foarte apropiate unele de celelalte. Fiecare este cuplat cu fiecare, probabil, din cauză că n-a mai rămas nimeni în viaţă, în afară de ei. Cu toate acestea, trio-urile de dragoste riscă să devină certuri din dragoste, mai ales, cel format de Caroline, Tyler şi Klaus.

În episodul 3, sezonul 4, vârcoliţa Hayley apare în oraş pentru a-şi vedea amicul Tyler. Însă hibridul nu e chiar aşa de încântat de apariţia ei, mai ales când Klaus observă adierea dragostei drăguţului licantrop. Tot ce a făcut Klaus a fost să-l acuze pe Tyler de mult mai mult, faţă de ruperea legăturii de stăpân, în timp ce vârcolacul se afla în munţii Appalachia.

Caroline încă nu ştie de prezenţa lui Hayley, dar totul se va schimba în episodul 5, “The Killer”, când nu o să le facă nicio plăcere celor două să se întâlnească. Dar Tyler este o persoană cu picioarele pe pământ… nu? Suntem sigure că o să se dovedească practic şi spiritual în vreo alegere sau discuţie. Dar, ce credeţi: s-a culcat Tyler cu Hayley, sau vrea Klaus să-i despartă pe Forwood?

One thought on “A inselat-o Tyler pe Caroline cu Hayley?

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s