Cateva stiri despre Michael Roark: “Revolution”, “The Following” si “True Blood”


 

Numele actorului apare peste tot, şi acum, şi în viitor. Deşi l-am văzut foarte puţin în Jurnalele Vampirilor, ca prietenul cowboy al lui Isobel, sau în filmele Dolphin Tale şi Magic Mike, în rumătoarele luni vom auzi peste tot de el.

În serialul “Revolution”, el călătoreşte în viitorul îndepărtat pentru a-l ajuta pe Miles (Billy Burke) şi grupul lui să se lupte cu nişte băieţi răi. “Lucrurile încep să se precipite, şi veţi vedea mai multă acţiune”, promite Michael. “Joc rolul unei persoane în care nu ştii dacă să ai sau nu încredere. Cred că va fi un episod foarte bun. Într-o scenă, mă voi lupta cât pot de bine şi voi salva câţiva protagonişti.”

În această primăvară, Michael va apărea în serialul dramă al lui Kevin Williamson “The Following”, jucând rolul unui ofiţer de poliţie însărcinat cu supravegherea personajului interpretat de Maggie Grace. “Am simţit că apariţia mea o să fie tare interesantă în acest serial. Mi-a plăcut extrem de mult doar citind episodul pilot. Iar Kevin Bacon e unul din acei actori ce îşi personalizează rolul. A fost fascinant lucrul cu el. Trebuie să-i mulţumesc stelei mele nororcoase, deoarece muncind alături de aceşti oameni, devin mai bun în ceea ce fac.”

Personajul lui, la fel ca şi ale celorlalţi din “The Following”, atârnă în balanţă, dar în timp ce îşi aşteaptă soarta, Michael încă speră că experienţa lui cu co-starul din “Free Ride”, Anna Paquin, este suficientă pentru a mai primi un rol în rumătorul seyon din “True Blood”. “Serialul e unul din acele show-uri de care nu vrei să-ţi placă, dar e cool. Este distractiv să-l urmăreşti. Iubesc performanţele bune, iar Anna Paquin e cum nu se poate mai bună de atât.”

Iar în prezenţa partenerei lui de filmări, viitorul lui clar va arăta promiţător.

Advertisements

One thought on “Cateva stiri despre Michael Roark: “Revolution”, “The Following” si “True Blood”

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s