Noul partener de bautura al lui Damon?!


 

O iubire între doi fraţi e greu de găsit, aşa-i Damon?

Acum că Alaric a dispărut complet din peisaj – în multe moduri cu putinţă – este timpul ca fratele cel mare Salvatore să meargă mai departe, încercând să se distreze. Ceea ce ştim despre Damon e faptul că e foarte greu să te pui bine cu acest vampir “mocnit”, darămite să lase pe oricine să-i bea burbonul vechi. Să vedem potenţialii parteneri educaţi în băutul de tărie pentru Damon:

Matt (Zach Roerig): El lucrează la Mystic Grill şi trebuie să-şi ţină puterile ca s-o hrănească pe Elena. Iar burbonul e chiar bun pentru sânge, nu?

Rebekah (Claire Holt): A fost respinsă de Matt, Damon a fost refuzat de Elena în detrimentul lui Stefan, şi cine nu spune că 2 refuzaţi nu fac o pereche bună?

Jeremy (Steven R. McQueen): Amândoi au nevoie de un motiv pentru a ieşi afară din casă, atunci când Stefan şi Elena fac sex zgomotos!

Tyler (Michael Trevino): Ambii arată excelent fără tricou, şi dacă nu mai au despre ce vorbi, pot trece la body shot-uri. Ne-am uita la ei, evident!

Klaus (Joseph Morgan): În episodul 3, i-am urmărit cum s-au aliat împotriva lui Connor Jordan, vânătorul de vampiri. Dacă au reuşit să-l învingă, clar vor învinge şi o sticlă de băutură într-o clipită.

Advertisements

One thought on “Noul partener de bautura al lui Damon?!

  1. hmm……nimeni nu se compara cu Alaric,dar sincer deabea astept sa vad care va fi noul ‘amigo’ al lui Damon 🙂

    Like

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s