S04 din Jurnalele Vampirilor: Trio-ul Damon, Elena si Stefan va lua o mare intorsatura


Ţineţi-vă bine, fetelor, că Julie Plec dezvăluie multe lucruri despre primele 12 episoade din sezonul 4 al serialului nostru îndrăgit. Tot ce se poate spune, e că dragostea este în aer – şi nu numai pentru Elena!

Paul Wesley: “Cu toţii am vrut ca Stefan să fie eroul Elenei, pentru a-şi solidariza modurile şi motivele pentru care Elena l-a ales în sezonul trecut… N-am vrut să fie un personaj fără probleme, fără dificultăţi şi fără consecinţe pe care să şi le asume, dacă poate fi capabil de eroism adevărat pentru Elena. Din contră, el este chinuit de probleme mult mai intense, care apar odată cu încercarea sa de a fi un vampir funcţional şi bun.”

Ian Somerhalder: “Noi am vrut să-l lăsăm pe Damon să-şi spună punctul de vedere, la care, ştiţi şi voi, toţi dădeau din cap a dezaprobare, iar la final, îl lăsăm să fie tipul care spune «Hei, am dreptate, voi toţi ştiţi asta. Voi toţi trăiţi într-un tărâm al fanteziei». Iar apoi ceilalţi, la final, acceptă că spusele lui Damon au fost cele mai raţionale.”

Triunghiul iubirii: “Cred că cei ce vizionează şi sunt atenţi la diferite detalii pe care le plasăm în timpul acţiunii, vor avea o idee despre cum se vor schimba lucrurile în trio-ul de faţă”, spune Julie Plec.

Kat Graham: “Ce aţi văzut până acum este începutul unui an foarte dramatic, tumultos şi emoţional, în care Bonnie o să se descopere, o să fie capabilă de lucruri măreţe şi şi de ceva extraordinar ce o să i se întâmple… Nu se ştie dacă o să fie atrasă de magia neagră sau o să fie de partea binelui.”

Advertisements

One thought on “S04 din Jurnalele Vampirilor: Trio-ul Damon, Elena si Stefan va lua o mare intorsatura

  1. uuuuu super stiri.
    hei fetelor.vroiam sa va multumesc pentru rubrica asta’gossip about them’,imi place mult.si o apreciez de asemenea.

    Like

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s