Top 7 momente OMG din S04E04: The Five


Ne plac momentele din serial, care ne fac să ne pierdem răsuflarea, să le oprim şi să le derulăm din nou, iar S04E04 este plin de astfel de momente.

7. Aflăm istoria Celor CInci

În anul 1110 d.h., vampirii originali terorizau Italia până când au dat de primii vânători de vampiri, aceştia nefiind prea subtili în legătură cu profesia lor. Frăţia de vânători a mers aşa de departe, încât au organizat un spectacol în piaţa oraşului. Klaus, Elijah şi Rebekah au luat şi ei parte la show, în care Alex îi avertiza pe oameni de vampirii pe lângă care trăiesc, fiind înconjurat de 4 vampiri traşi prin ţeapă. “Aceşti demoni trăiesc printre voi, dându-se oameni. Priviţi cu ochii voştri”, după care, deschizând o cutie, omul dinăuntru a luat foc.

6. Probabil că Elena previne un viol

După ce vede cum un student pune un drog în paharul unei fete, Elena îl constrânge să nu facă zgomot şi trece la gâtul lui. Băiatul a fost calm, nescoţând un cuvânt, în timp ce Elena se hrănea, fiind aproape de a-l omorî. Pe moment, răzbunarea a fost a ei.

5. Rebekah se îndrăgosteşte

Chiar când fata era pe punctul de a-şi consuma relaţia cu logodnicul ei secret, Alexander avea alte lucruri de gând. “Hai să nu mai vorbim despre un astfel de rău”, i-a spus Alex când Baks o dădea într-una cu întrebările ei subtile. “Să facem altceva”, a sărutat-o, “şi asta”, a mângâiat-o, “şi asta”, iar în ultima secundă, a înjunghiat-o cu pumnalul din lemn de stejar alb. Săraca Bekah, a trebuit să se îndrăgostească de un vânător de vampiri.

4. Elena şi Damon petrec din greu

Prin “a petrece”, cei doi se referă la un ospăţ fără plată pe ringul de dans. Avantajaţi de întunericul sălii, de costumele de Halloween macabre şi de hitul lui Calvin Harris, “Feel So Close to You”, Damon şi Elena se hrănesc cu ardoare din jumătate din petrecăreţi, ameţiţi de sângele din încăpere şi uitând să se mai şteargă pe gură. Damon muşcă o fată îmbrăcată ca o amazoană, Elena gustă dintr-o păpuşă din anii 80, dansând apoi unul cu celălalt. Şi aşa au ţinut-o, până când a venit Bonnie şi le-a spulberat atmosfera.

3. Stefan o trădează pe Rebekah

Ne pare din nou rău de surioara originală. După ce Stefan şi-a deschis inima în faţa ei vorbindu-i de Elena, Beks i-a spus unde se află sabia vânătorului, dându-şi seama imediat de greşeala imensă, văzându-l pe fratele ei cu pumnalul în mână. “Eşti o idioată fără speranţă” au fost cuvintele lui Klaus. Rebekah a vrut să fugă, dar a blocat-o Stefan, părându-i rău de ea, în timp ce Klaus i-a împlântat pumnalul din nou. Chiar i-a părut rău lui Stefan?

2. Descoperim adevărul despre profesorul Shane

La sfârşitul episodului, Connor a omorât un hibrid şi a fugit din Mystic Falls, direct în biroul profesorului Shane. “De ce naiba m-ai trimis acolo?” l-a întrebat Connor. Am ştiut că ceva se întâmplă cu profesorul Ciudăţel, aşa cum l-a numit Damon. De ce şi-a pus acesta biroul deasupra sălii fraternităţii? Plus că simbolul Celor CInci atârna pe perete lângă biroul profesoraşului.

1. Se pare că există un leac

Rebekah îi spune lui Stefan un mic secret al Celor Cinci: o armă secretă ce va omorî toţi vampirii; un leac. Stefan îl vrea pentru Elena, căci el crede că nu va dura mult până când fata va omorî pe cineva, închizându-şi umanitatea pentru totdeauna.

Advertisements

One thought on “Top 7 momente OMG din S04E04: The Five

  1. Chiar când fata era pe punctul de a-şi consuma relaţia cu logodnicul ei secret, Alexander avea alte lucruri de gând. “Hai să nu mai vorbim despre un astfel de rău”, i-a spus Alex când Baks o dădea într-una cu întrebările ei subtile. “Să facem altceva”, a sărutat-o, “şi asta”, a mângâiat-o, “şi asta”, iar în ultima secundă, a înjunghiat-o cu pumnalul din lemn de stejar alb. Săraca Bekah, a trebuit să se îndrăgostească de un vânător de vampiri.

    Like

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s