S04E05 The Killer: Elena este rusinoasa


Stefan and Elena in The Vampire Diaries Season 4, Episode 5: “The Killer”

Cineva are un mic secret murdar. În S04E04, “The Five”, sângele a acaparat-o pe Elena, ea dansând puţin “murdar” cu Damon pe ringul de dans al petrecerii studenţilor. Iar acum se confruntă cu ceea ce Damon numeşte “remuşcarea noului vampir născut”, el spunând că chestia asta e mult mai rea decât “o beţie”.

Revista Entertainment Weekly a mai tras cu ochiul în episodul 5, “The Killer”, când cei doi protagonişti discută despre ce s-a întâmplat în următoarea noapte de după petrecerea de la Murder House. Damon a crezut că Elena a fugit direct la Stefan spunându-i acestuia tot adevărul, dar se pare că Elena încă nu a scos niciun cuvinţel.

“Nu i-am spus că m-am cam lăsat furată de sânge ca drogaţii şi că am dansat cu tine”, ei fiindu-i teamă de faptul că Stefan o ajută prea mult să treacă peste perioada asta, ceea ce deja e suficient pentru el. Of, Elena. Dar nu asta presupune “a fi vampir”? Şi mai minte-l pe Stefan, ca şi ultima dată, despre ce faci cu Damon şi cum te descurci cu sângele, că o să-ţi reaşească aşa de bine!

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s