Todd Williams din J.V. vorbeste despre secretele si exploziile lui Connor


Todd Williams Joins the Vampire Diaries Cast

Când a apărut Connor Jordan în serialul Jurnalele Vampirilor cu arme, mănuşi şi o privire rece ca oţelul, ne-am cam îndrăgostit de el. Şi, în plus, are şi tatuaje, ceea ce îl face de-a dreptul un băiat rău. Bine că actorul a avut răgazul de a ne împărtăşi câteva lucruri despre personajul său din Jurnalele Vampirilor.

“Nu este totul doar alb şi negru, adică Oh, vampirilor, vreau doar să vă omor“. Episodul 5, The Killer, o să ne arate mai multe secrete ale vânătorului de vampiri. “Episodul are o poveste, care îl va face pe Connor să fie văzut în detaliu, din punct de vedere al umanităţii sale. Veţi afla mai multe lucruri despre legătura sa cu profesorul Shane (David Alpay), şi mai exact, ce vor unul de la celălalt, de ce s-au aliat.”

E bine, pentru că şi aşa aveam destule întrebări despre acest profesoraş, de când a început să vorbească cu Bonnie despre magie. Şi cum vom afla mai multe despre Connor? Prin explozibili? “Connor va face ceea ce ştie el cel mai bine, adică distruge încăperi”, râde Todd. “Are foarte multe întrebări la care nu are răspunsuri, şi numai creând o situaţie de luare de ostatici îl va face să afle ceea ce vrea să ştie.”

Ok, Connor. Doar ca să ştii: o să-ţi dispară farmecul dacă începi să-ţi omori ostaticii. Todd a mai dezvăluit un lucru din platourile de filmare TVD: “VInerea, ei au friptură cu brânză. E foarte delicioasă şi întotdeauna îmi iau câte două sau trei porţii. Iubesc mâncarea şi nu îi pot rezista ispitei.”

Dacă am avea şi noi abdomen ca al lui mâncând friptură cu brânză, ce fericite am mai fi!

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s