Cel mai in pericol personaj din S04E05 “The Killer”


Tyler in The Vampire Diaries Season 4, Episode 5: “The Killer”

Cu acest titlu, “The Killer”, episodul 5 este destinat să fie mortal. Dar ce personaj este cel mai expus?

Aşa că, să începem cu cei mai drăgălaşi 3 ostatici. Connor îi prinde pe Matt, Jeremy şi April şi îi ţine închişi la Mystic Grill. În primul rând, Jeremy e amicul lui care-i vede tatuajul invizibil. Plus că s-a realizat cumva o legătură între ei în casa “de groază” a lui Klaus. Aşa că fratele Elenei pare în siguranţă.  Pe moment.

De o vreme încoace, Matt e asaltat de multe lucruri. Are o nouă camionetă, Rebekah îi vrea iertarea, dar acum, nu e prin împrejur. Asta nu înseamnă că o să explodeze, nu? Să sperăm asta.

Nu mai rămâne decât April, care şi aşa a fost aproape de moarte, tot din cauza lui Connor. Şi ce l-ar opri pe el să nu o omoare de data asta? Iar în acest moment, April nu e prea potrivită ca să ţină de tovărăşie. Fata e atât de disperată să aibă prieteni, încât o place pe Rebekah, împărţind cu ea cartofi prăjiţi la Mystic Grill. Se poate ca lucrurile să nu iasă prea bine pentru noua rezidentă a oraşului.

Iar în timp ce Caroline e foarte supărată pe Tyler că i-a ascuns întâlnirea cu Hayley, credem că ei doi sunt în afara oricărui pericol. Aşa că spunem că sunt suficienţi ostaticii lui Connor. Elena şi Damon vor să îl prindă şi să-l omoare, ceea ce Klaus dezaprobă, pentru că el îl vrea în viaţă, din cauza tatuajului, ce se pare că e transferabil.

Poate că Jeremy e în siguranţă acum, dar data viitoare nu se ştie. Nu avem nicio garanţie că nu o să îi apară şi lui tatuajul.

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s