Cum pica logica in S04E04 The Killer


Elijah and Klaus in The Vampire Diaries Season 4, Episode 4: “The Five”

În serialul Jurnalele Vampirilor, vrăjitoarele pot readuce morţii la viaţă, vampirii îi sărută pe oameni în loc să le rupă gâturile, iar vârcolacii au pieptul foarte fin şi fără păr când nu se transformă. Şi suntem de acord cu toate astea, fără nicio ezitare, dar tot mai apar lucruri pe care e greu să le acceptăm.

Profesorul şi petrecerea

Chiar dacă avem unii profesori mai nebuni, nu ne-am gândit că există unul care să îşi pună cabinetul deasupra sălii de petrecere a studenţilor. Am fost şi mai surprinşi să-l vedem dându-i lui Bonnie, o vrăjitoare de liceu, un anunţ cu petrecerea studenţească, unde alcoolul era gratuit. Şi iată un alt adult responsabil la TVD!

Vreţi să petreceţi? Veniţi la “Murder House”

Murder House Invite

Priviţi anunţul. Nicio dată, nicio oră, nicio locaţie. Tot ce trebuie să ştii este faptul că e “Murder House” şi ce costum să porţi. Poate suntem puţin confuzi din cauza faptului că în orice casă din Mystic Falls s-au petrecut crime. Persoanele care au făcut acel anunţ trebuiau instruite de cum se realizează o reclamă.

Haine pentru orice nebun

Veşti bune: Când toţi se vor duce în anul următor la Colegiul Whitmore, ei vor avea costume impecabile în orice moment al zilei. Noi am crezut că doar Mystic Falls e locul cu acest tip de serviciu. Are nevoie Elena de ceva spectaculos la petrecere? Nicio problemă. Ea, Damon şi Bonnie primesc nişte costume autentice de criminal-victimă din epoca Victoriană. Zis şi făcut!

S-a ajutat de ureche

Suntem convinse că vânătorul de vampiri a putut să-l muşte pe hibrid de ureche. Iar după manevra asta a la Mike Tyson, cum s-a folosit Connor de acul de la cercel? De la mână până la gură era cale lungă şi chiar nu avem idee cum s-a descătuşat. Presupunem că s-a folosit de abdomenul lui “monstruos”, nu?

Nu a mai fost până acum tot un leac?

În sezonul 3, episodul 15, “All My Children”, Esther lucra la un leac pentru a-şi transforma copii vampiri în oameni normali. Poate este acelaşi leac, şi dacă e aşa, de ce nu au ştiut despre el? De ce Rebekah a fost aşa de şocată?

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s