Phoebe Tonkin dezvaluie de ce Caroline se simte amenintata de Hayley


Hayley, Caroline, and Tyler in The Vampire Diaries Season 4, Episode 5: “The Killer”

Se poate numi “bătaie între pisici”, dacă una din fetele de faţă e un lup? Credem că da, pentru că  tocmai ce discutăm despre Hayley, care doar ce s-a mutat în Mystic Falls şi nu numai: pe teritoriul lui Caroline. Iar blondina nu este deloc fericită în privinţa asta.

Phoebe Tonkin a declarat celor de la E! Online motivaţiile personajului său, spunând: “Cred că Caroline e un pic ameninţată de faptul că nu ştie exact ce s-a întâmplat între Tyler şi Hayley. Caroline este puţin suspicioasă…”

Şi clar că nu o învinuim! Tyler a fost în munţi, rupând orice tip de legătură pe care o avea cu ceilalţi. “Sunt câteva scene cu noi trei, cu o dinamică foarte interesantă. Hayley şi Caroline nu se războiesc una cu cealaltă, dar se va vedea o dinamică specială între ele”, continuă Phoebe.

Aşa că nu primim nimic? Avem o speranţă de la Klaus, care va pune gaz pe foc, spunându-i lui Caroline că el este convins de faptul că hibridul ei cel scump o minte mult în legătură cu Hayley. Auzim că drăguţul vârcolac a sosit în oraş nu doar ca să rupă relaţia Forwood. “Hayley are priorităţi mai mari decât relaţiile, sau prieteniile”, Phoebe adăugând că vârcolacul caută ceva anume.

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s