Rezidentii din Covington, GA, nu sunt fericiti de filmarile serialului The Vampire Diaries


Vampire Diaries Bloodlines Promo Photo

Trebuie ca actorii din Jurnalele Vampirilor să-şi găsească un nou loc de filmat? Serialul, pe tot parcursul celor patru sezoane, a fost filmat în Covington, GA, lângă Atlanta, iar locuitorilor de acolo nu le place faptul că trăiesc unde lucrează vrăjitoare şi vampiri.

Conform celor de la Covington News, membrii consiliului municipal din Covington vor crea un comitet pentru a discuta beneficiile şi dezavantajele filmării serialului în oraşul lor. Primarul Ronnie Johnston vrea ca acest comitet să fie format din locuitorii oraşului, din proprietarii de magazine şi de membrii Bonanza Productions, ce ecranizează TVD.

Primarul vrea să stabilească nişte reguli pentru echipele de filmare în oraş, deoarece toate filmările nocturne şi foarte târzii îi deranjează pe localnici. O deţinătoare de proprietăţi imobiliare, pe lângă care se află şi localul unde echipa Jurnalele Vampirilor lucrează, a primit mai multe plângeri, cum că filmările se termină foarte târziu şi încep extrem de dimineaţă, iar cei ce cară echipamentul noaptea fac mult zgomot. Mai există şi oameni pe care nu îi deranjează astfel de lucruri şi acceptă filmările serialului, deoarece din punct de vedere financiar, au un impact puternic asupra oraşului lor.

Aşa că, să sperăm că şi oraşul şi compania de producţie a serialului îşi vor rezolva problemele. Ce s-ar face Jurnalele Vampirilor fără Mystic Falls?

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s