Top 5 OMG momente din S04E05 “The Killer”


Bonnie Talks With Professor Shane in The Vampire Diaries Season 4, Episode 5: “The Killer”

Din nou, şi episodul 5 “The Killer” ne-a lăsat mască în unele momente. Haideţi să le recapitulăm:

5. Bonnie îşi recapătă puterile

“Chiar crezi că mă poţi ajuta să practic din nou magia” l-a întrebat Bonnie pe profesorul Shane. “Desigur că pot. Te-am invitat aici pentru că pot să te ajut”. Chiar dacă profesorul a minţit-o puţin, a ajutat-o pe Bonnie să îşi canalizeze energia dinăuntrul ei. Normal, au avut efect şi ceaiul acela de ierburi super puternic (şi posibil ilegal) împreună cu hipnoza de 7 ore. La sfârşitul maratonului, el a amplasat o lumânare în faţa ei, cerându-i fetei să o aprindă; Bonnie şi-a închis ochii şi a început incantaţia, iar când şi-a deschis ochii, lumânarea nu era aprinsă, dar celelalte din cameră  ardeau luminos.

4. Damon încearcă să “ajungă” la inima lui Stefan

Adică practic. Când Stefan a făcut greşeala de a se băga între Damon şi vânătorul de vampiri, Damon a promis că se va răzbuna pe el. El şi-a prins fratele în tunel, l-a aruncat în zid, i-a băgat mâna în piept şi a început să-i tragă inima.

3. Jeremy devine marcat

Se pare că micuţul frate al Elenei nu poate sta şi el o clipită. El ajunge la serviciu dis-de-dimineaţă şi este luat ostatic de Connor, petrecându-şi următoarele ore captiv şi gata de moarte. În mijlocul acţiunii, el află că unul din prietenii lui l-a constrâns să uite de mai multe ori şi o ajută pe April, dându-i o brăţară cu verbină. Imediat cum scapă de brăţară, el simte ceva pe mână îşi descoperă un pic de tatuaj: tatuajul Celor CInci îi este destinat în a-şi omorî prietenii vampiri.

2. Elena omoară un om

Greşeala lui Connor a fost că l-a luat ostatic pe Jeremy, fratele Elenei. Deşi după băiat au venit Stefan, un hibrid şi Damon, Connor tot a dat în tunel de Elena, care l-a muşcat, spunându-i “Stai naibii departe de fratele meu”, nebând din el şi aruncându-l la pământ. “Eşti cel mai mare monstru de care o să ştie frate-tău vreodată”, a replicat Connor, înfingând o ţepuşă în Elena, neatingându-i inima. “Ai ratat”, iar Elena i-a rupt gâtul.

1. Damon îşi arată sentimentele

Când Damon i-a spus lui Stefan că el vrea s-o lecuiască pe Elena de vampirism pentru că nu o poate iubi dacă ea e vampir, ne-a impresionat pe toţi. El a ridicat miza, mai spunându-i fratelui său că lui îi place de Elena indiferent cum e ea, şi dacă o să îl ajute, o va face pentru Stefan. Şi astfel, el şi-a arătat în mod direct sentimentele lui pentru cele două persoane cele mai importante din viaţa sa.

One thought on “Top 5 OMG momente din S04E05 “The Killer”

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s