Noutati despre Sara Canning (matusa Jenna)


Sara Canning as Jenna

Peisajul din Mystic Falls a devenit mai gri de când mătuşa Jenna a murit. Mâncând înghetaţă la cutie Chunky Monkey, având un prieten drăguţ şi cu aptutidini groaznice de părinte, Jenna a fost un punct de normalitate în serialul Jurnalele Vampirilor. După ce a fost omorâtă în sezonul 2, a mai avut o scurtă reapariţie în sezonul 3, acum Sara Canning îşi are propriul serial de televiziune.

Sara s-a reîntors în Canada pentru a o juca pe Dylan Weir în “Primeval: New World”. De data aceasta, personajul ei ştie totul despre ce se întâmplă într-o lume mai puţin normală, din care face parte. Ea este expertă în predatori, vânând creaturile preistorice, ca dinozaurii, şi făcând parte dintr-o echipă de cercetători. “Ea, cumva, dă peste Evan (Niall Matter) în mijlocul unei păduri, şi dintr-o dată, din toate părţile apar dinozauri şi lumini foarte puternice. Dacă aşa se desfăşoară prima întâlnire cu un om, e clar că te enervezi dar eşti şi curios.

În timp ce Jenna a fost mai mult o domniţă la ananghie, Dylan ştie să se bată. “Un lucru ce mi se pare foarte cool la Dylan e că ea e super puternică. Ea trebuie să fie cu toată echipa ei riscându-şi vieţile în fiecare zi şi fiind martorii nenumăratelor morţi.” Ne bucurăm că Sara are mult de lucru la TVD. “Serialul Jurnalele Vampirilor a fost un punct de turnură extrem de important în cariera mea. Nu numai că m-am mutat în State, dar am şi început cu regularitate să joc într-un serial, ceea ce înseamnă mult. În loc să joci într-un fim timp de 3 săptămâni, ţi se dă un întreg sezon. Chiar mi-a plăcut să o joc pe Jenna şi mi-ar fi plăcut să continui, dar există aşa de multe decese importante în program, care modifică destinul celor trei protagonişti.”

Înaintea actualului serial, Sara a mai jucat şi în cadrul fimului “Hannah’s Law”, urmând după “Primeval: New World” şi altele: “I Think I Do” şi “Corvus”. Iar acum, atât ea cât şi colegul ei de filmări, Matt Davis (Alaric Saltzman), sunt în Vancouver, unde el filmează pentru serialul “Cult”. Sperăm că se mai întâlnesc şi ei la o îngheţată Chunky Monkey!

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s