Phoebe Tonkin are o noua tunsoare


Phoebe Tonkin Shows Off a New Shorter 'Do on November 6, 2012

Phoebe Tonkin s-a întors în Australia după ce a filmat mai multe episoade din The Vampire Diaries, fermecătoarea brunetă afişându-se la Melbourne Cup 2012 marţi, 6 noiembrie, cu un look super drăguţ. Desigur, primul lucru la care ne gândim când îi vedem tunsoarea bob, e cât este de adorabilă, dar apoi, cum o să-i afetceze personajul Hayley?

Prietena vârcolac a lui Tyler şi-a făcut apariţia în Mystic Falls, luându-se la cuţite cu Caroline imediat după ce s-a stabilit în casa prietenului ei. Normal, că noi ne aliem cu Caroline, în ceea ce priveşte relaţia ei cu Tyler, dar mai avem presentimentul că Hayley nu este aşa de rea. Din păcate, atunci când un actor sau actriţă se tunde sau îşi schimbă coafura, înseamnă că respectivul nu va mai juca în filmul/serialul aferent. Ştim că Hayley va apărea şi în episodul 9, “O, Come All Ye Faithful”, dar va fi ultimul ei episod în serial?

Cu o frăţie de vânători pe undeva prin lume şi cu planul lui Tyler împotriva lui Klaus, ne este frică de faptul că Hayley nu va avea un Crăciun Fericit în cadrul oraşului Mystic Falls.

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s