Tyler – un erou hibrid in sezonul 4 J.V.?


Michael Trevino as Tyler Lockwood in The Vampire Diaries

Au fost o mulţime de bătăuşi în episodul 5, “The Killer”, printre care şi Tyler, care nu numai că şi-a rupt legătura de procreare cu Klaus, dar a şi venit cu un plan de a-i elibera pe ceilaţi hibrizi. Într-o scurtă sesiune de întrebări, Julie Plec şi scriitorul Michael Narducci au mai dezvăluit dacă Tyler o să-şi pună planul în aplicare. Klaus mai bine şi-ar apăra spatele!

Eliberarea hibrizilor de sub puterea lui Klaus va deveni intriga serialului?

Julie Plec: Ce s-a văzut e doar începutul, doar o licărire a acţiunilor lui. După atâta timp controlat de Klaus, el se răzvrăteşte împotriva lui şi a planului lui machiavelic, încercând să îi întoarcă şi pe ceilalţi hibrizi împotriva creatorului lor.

Michael Narducci: Cred că show-ul arată foarte multe despre viciile, adicţiile şi nevoile pe care nu le poţi stăpâni. Iar Tyler se ridică deasupra lor, este văzut ca unul care a trecut peste toate astea şi acum este liber. El îi vede pe ceilalţi hibrizi cum ascultă poruncile date de Klaus şi îşi spune “E greşit. Ar trebui să mă implic şi să fac ceva să îi opresc”, ajutându-l şi Hayley în acest act eroic.

Ne place eroul Tyler.

Julie Plec: Eroul Tyler! El este un erou şi în episodul 8, în care iese în faţă, devine un om şi ia o poziţie fermă, ceea ce e bine pentru el. Îmi place de acest personaj şi de acţiunile sale şi chiar face o treabă excelentă.

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s