Cu cine sa-si dea intalnire Stefan in sezonul 4 din Jurnalele Vampirilor?


Bonnie and Stefan in Season 3, Episode 21: “Before Sunset”

Întrebarea asta merită pusă într-un timp cât mai scurt, pentru că deja Stefan şi Elena sunt oficial despărţiţi, iar cum noi suntem sigure către cine se va îndrepta fata, lui Stefan nu i se aplică aceeaşi gândire. Desigur că vrem să fim acolo, în Mystic Falls, pentru Stefan, să-l consolăm, dar haideţi să ne gândim la celelalte fete din jurul lui.
April: Această fiinţă umană simbolică ar fi o “gustare” bună pentru Stefan în nopţile lui singuratice, dar asta nu înseamnă că ar trăda-o pe Elena? Probabil că da.
Caroline: Pare foarte puţin probabil să se cupleze cu Stefan, mai ales acum când face parte din triunghiul amoros cu Klaus şi Tyler. Şi toutşi, serialul e Jurnalele Vampirilor, unde nu ştim cine cu cine se combină şi unde totul este posibil.
Bonnie: O relaţie între cei doi ar fi destul de interesantă: Bonnie aprinde lumânările dintr-un foc, iar el o muşcă de gât. Am fi curioase şi de reacţia Elenei, deci nu excludem relaţia vrăjitoare-vampir.
Rebekah: Probabil că relaţia dintre ei s-ar baza mai mult pe sex, mai ales că Rebekah încă nu se are bine cu Matt, şi ştim că fetei ăsteia nu-i place să fie singură. Desigur, întâi trebuie ca Stefan să-i scoată pumnalul din piept.

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s