Nina Dobrev si Ian Somerhalder de Ziua Recunostintei


Nina Dobrev le-a urat tuturor fanilor ei multă fericire de Ziua Recunoştinţei, postând şi câteva poze de la reuniunea familiei sale. Chiar arată grozav, nu?
“O Zi a Recunoştinţei din cap până-n picioare….Gătind, cocând, râzând” a scris Nina lângă poză.

Ea şi-a petrecut vacanţa în New Orleans alături de mama ei, Michaela, care a spus şi ea “O Zi a Recunoştinţei fericită! Sunt în New Orleans acum, plină de mulţumire alături de copiii mei şi de familia mea!”

Dar ce s-a întâmplat cu Ian? E posibil să fi fost şi el cu Nina, deşi cei doi nu au spus nimic în acest sens. Ieri era în Louisiana, alături de sora lui care şi-a deschis o nouă pizzerie, McClains, în Mandeville. Fratele lui Ian, Robert, i-a urat Ninei de Ziua Recunoştinţei, “Să ai cea mai frumoasă noapte din viaţa ta!” Deja sună ca o chestiune de familie!

Iar Ian, ce a gătit de Ziua Recunoştinţei? “Specialitatea mea: piure de cartofi organic cu trufe albe şi cu usturoi îi bucură pe toţi….” a scris starul din Jurnalele Vampirilor. Deja ne plouă în gură!
Iar la final, Ian ne-a lăsat să ne gândim la vacanţa de iarnă, postând următoarea poză împreună cu mesajul “Trăiţi vacanţa…. noapte bună frumoşilor”.

Ian Somerhalder's Message to His Twitter Fans

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s