Cine e Silas din Jurnalele Vampirilor?


Professor Shane in The Vampire Diaries Season 4, Episode 6: “We All Go a Little Mad Sometimes”

Serialul iubeşte originea miturilor, aşa că în episodul 6, a mai apărut unul. De data asta, e vorba de Silas, un vrăjitor antic şi foarte puternic.
Misteriosul profesor Atticus Shane şi-a ţinut un curs extrem de original şi surprinzător în liceul din Mystic Falls; dezvăluind, cu o bucurie extremă, o rocă străveche, Atticus a început să povestească despre piatra funerară a unui vrăjitor atât de puternic, Silas, care a creat o vrajă pentru a-şi dobândi imortalitatea. Dar Silas nu s-a putut descurca singur, el cerându-i ajutorul unei alte vrăjitoare, Qetsiyah, convins de faptul că ea îl iubea. “Din păcate pentru Qetsiyah, Silas a vrut să o facă nemuritoare pe o altă femeie, Qetsiyah omorând-o şi îngropându-l pe Silas de viu, lăsându-l fără puteri, nemuritor şi singur. Probabil că aceasta este povestea originală în care furia iadului nu se compară cu furia unei femei dispreţuite.” Eh, credem că treaba asta are mai mult de-a face cu faptul că femeia era vrăjitoare, şi nu o femeie normală.
“Se spune că Silas vrea din nou să se înalţe, să-şi redobândească puterea şi să distrugă lumea. Poate că ar trebui să ne fie frică”, îi avertizează Atticus pe oameni. “Sau poate că totul nu e decât o aiureală, iar roca asta e doar veche.”
Cred că noi, totuşi, ne gândim la prima variantă. Adică, trăim în Mystic Falls. Şi, în continuare, credem că profesorul Atticus Shane e chiar Silas. De aceea, se dă el pe lângă Bonnie – ca să-i ia puterile!
Poate chiar ar trebui să ne fie frică!

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s