Paul Wesley vorbeste despre Stefan si Elena


Elena and Stefan in The Vampire Diaries Season 2

Cât timp Stefan este plecat, Damon îşi va lua rolul alături de Elena, sau aşa este teoria lui Paul într-un recent interviu cu Bullet!
Paul dezvăluie cum se va schimba Stefan în acest sezon, şi nici nu mai trebuie să spunem că este vorba de sete de sânge sau de sex supranatural. “Cred că pe măsură ce Elena şi Damon se apropie unul de celălalt, Stefan îşi va pierde judecăţile mintale. Este interesant să vedem dacă Stefan va lăsa baltă leacul pentru Elena, sau va fi ceva de genul, «Chiar dacă se combină cu fratele meu nu mă interesează.» Vom vedea. Nu ştiu ce va face. Îmi place când este imprevizibil.”
Adevărul gol-goluţ este că nimeni nu ştie mai bine decât Paul care sunt trăirile interioare ale lui Stefan, aşa că ce crede actorul despre o reuniune Stelena? “Poate că există o cale de a-şi salva relaţia şi de a reveni la normal, dar sper să nu se întâmple aşa. Oamenii se schimbă, şi ştiu că ei fac parte dintr-o poveste romantică de dragoste, dar cred că, potenţial, cei doi îşi pot găsi un alt tip de romantism care să nu fie naiv aşa cum a fost până acum. În sezonul 1, Elena şi Stefan au fost 2 iubiţi naivi care nu îşi dădeau seama de sentinţele iminente ale relaţiei lor. Sună destul de negativ, ştiu.”
Un cuplu Stelena mult mai matur şi înţelept… Am putea să ne adaptăm la asta!

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s