Exista acum speranta pentru Elena si Damon?


Elena and Damon in Vampire Diaries Season 4, Episode 7: “My Brother’s Keeper”

Ne simţim toate bine? Pentru că s-au întâmplat multe lucruri neobişnuite în S04E07, “My Brother’s Keeper”, şi chiar dacă o iubim pe Elena cu Damon sau cu Stefan, sau, pur şi simplu, ne place acest triunghi al iubirii, sunt multe lucruri de analizat după ce am aflat că noul vampir este legat de fratele Salvatore cel mare.
Din fericire, Zap2It a luat un interviu producătorului executiv, Julie Plec, cu scopul de a face mai multă lumină asupra problemei. “Nevrând să luăm partea cuiva şi doar privind obiectiv din punct de vedere al povestitorilor, există mai multă speranţă pentru cei doi [Damon şi Elena]. Şi totuşi, există o îndoială sâcâitoare legată de cât de mult este iubire adevărată şi cât de multe sunt efectele relaţiei de creare. Iar aceste două persoane care ţin aşa de mult unul la celălalt, vor avea de înfruntat o ditamai problema.” relatează Julie.
Dar, oare, nu mai este şi altceva? Ah, da, Stefan, care s-a despărţit de Elena. “Cred că punctul forte din despărţirea lor a fost faptul că Elena a cedat în faţa sentimentelor ei pentru Damon, ceea ce ridică următoarea întrebare: Asta simte ea, sau toate astea fac parte din relaţia supranaturală a lor?” adaugă Julie, admiţând că Elena s-a grăbit sărind în pat cu Damon, faţă de cum era normal.
Şi în timp ce nimeni nu aprobă atitudinea lui Stefan faţă de Elena, că trebuie să fie lecuită de vampirism, Julie subliniază “În ceea ce-l priveşte pe Stefan, el are dreptate. De fapt, chiar are dreptate, Elena nu este cum ar trebui să fie, aşa că dorinţa lui este ca să încerce să corecteze acest lucru, indiferent de consecinţe. Şi aşa că vom începe explorarea unei alte probleme: Aşa este, de fapt, Elena? Nu ştim.”
Pentru mai multe răspunsuri legate de legătura de procreare, de abia aşteptăm să vedem episodul 8, când fraţii Salvatore se îndreaptă înspre New Orleans.

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s