Exista leac pentru legatura de procreare a Elenei de catre Damon?


Elena and Stefan in Vampire Diaries Season 4, Episode 7: “My Brother’s Keeper”

Înapoi în trecut, când Diana Ross cânta “Love Hangover”, ea era de neclintit: “Ah, dacă ar fi un leac pentru asta / Nu îl vreau.” Dar cine ştie cum se va simţi Elena când va realiza că şi-a pierdut virginitatea de vampir din cauza legăturii de procreare cu Damon?
În primul rând, încercând să părem neutre, subliniem faptul că Damon nu i-a cerut Elenei să se culce cu el. Iar sexul înflăcărat poate a fost, de fapt, consecinţa sentimentelor ei pentru fratele cel mare, înainte să apară legătura asta dintre ei.
Pe de altă parte, Stefan pare să creadă că acest lucru îi dăunează Elenei. În episodul 8, el îi spune lui Damon “Ai spus că ea trebuie să bea sânge cald de om, direct din venă. Aproape că a murit încercând să te facă fericit.” Dacă ăsta e cazul, atunci s-ar putea ca Stefan să aibă dreptate. Şi totuşi, Elena a avut dorinţă proprie: nu a uscat-o de sânge pe blonda aleasă de Damon la colegiul Whitmore.
Nu suntem 100% sigure că legătura asta de procreare este adevărată, dar dacă ar fi aşa, ar exista vreun mod de a o rupe? Tyler şi prietenii lui hibrizi au trebuit să se transforme de nenumărate ori pentru a rezista dorinţelor lui Klaus. Şi aşa cum a spus Hayley, vampirul original i-a eliberat pe aceştia de a se transforma în mod dureros în fiecare lună; pentru a rupe legătura, trebuiau să repete tranziţia până când nu mai simţeau durerea.
Sângele lui Damon i-a salvat viaţa Elenei. Asta înseamnă că el va trebui să încerce s-o omoare pentru a rupe legătura? Nu avem nicio idee, dar fraţii Salvatore vor pleca în New Orleans pentru a găsi nişte răspunsuri în privinţa asta. Mai exact, ei o vor căuta pe Charlotte (Madeline Zima), una din fostele iubite ale lui Damon. Şi câte are! Dar ea pare specială – poate că şi ea, odată, i s-a supus? Ei, dacă Damon a transformat foarte mulţi vampiri, măcar o dată se întâmpla şi treaba asta.
Considerând că l-a urmărit ca un căţeluş în Mystic Falls cu ani în urmă, poate că a rupt legătura. Ar fi putut fi aşa de uşor? Eu mă cam îndoiesc.

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s