Top 5 momente OMG din S04E07 “My Brother’s Keeper”


Stefan and Damon in Vampire Diaries Season 4, Episode 7: “My Brother’s Keeper”

5. Jeremy îl instruieşte pe Stefan
“Cu cât s-a mai mărit semnul?” l-a întrebat Stefan pe fratele mai mic al Elenei. De fapt, “a cerut”. După ce l-a forţat, la propriu, să creeze şi să omoare un vampir nou, Stefan a vrut să vadă cât de mult îi apropie de ţelul său de a o salva pe Elena. Însă, îmbărbătat de puterea sa de vânător, Jeremy s-a schimbat. “Îmi pare rău Stefan, nu pot avea încredere în tine”; a refuzat să-şi împartă fapta, Stefan nu l-a lăsat în pace şi l-a ameninţat pe Jer că o să-l facă să “scuipe” informaţia. Mişcare proastă. Jeremy i-a băgat un pumnal în stomac, “Se pare că nu mai pot fi constrâns”. Asta nu-i de bine.

4. Caroline şi Klaus au un moment de-al lor
Considerând că hibridul Chris a murit astfel încât Klaus să aibă o întâlnire cu Caroline, ne-ar şi părea rău să nu o facă! Şi s-au întâlnit. După ce a ascultat-o răbdător pe blondină trăncănind despre mizeria provocată de Delena, vampirul a înseninat-o turnându-i un pahar de şampanie şi tachinând-o cu privire la cererea ei pentru preşedinţia la Miss Mystic Falls. Apoi, i-a răspuns sincer la întrebarea ei dacă a vrut vreodată să fie om din nou. “O singură dată”, povestindu-i despre întâlnirea lui cu o pasăre colibri şi cum l-a făcut să aprecieze valoarea vieţii umane şi fragile.”Cât de satisfăcătoare trebuie să fie fiecare zi. Atunci a fost singura dată când m-am gândit să fiu om.” A privit-o pe Caroline aşa de sincer, drăguţ şi de duios, că aproape am uitat cum este 99,99% din timp.

3. Jeremy încearcă s-o omoare pe Elena
Daţi vina pe latura lui de vânător. Sau pe inelul lui care-l ţine în viaţă tot timpul. Jeremy a ajuns la carnaval gata să petreacă în cel mai periculos mod cu putinţă. Atunci când sora lui l-a întrebat pe unde a fost, el a izbucnit: “Nu vreau să te rănesc, dar toată fiinţa mea îmi spune să te omor”. Când Elena a încercat să-l asigure împreună vor trece de fazele lui de ucis vampiri, i-a văzut sângele de pe mână şi ochii ei s-au înnegrit. El a atacat-o, ea l-a aruncat la pământ, Jer s-a prefăcut KO, iar când Elena a îngenuncheat să verifice dacă e leşinat, el a înjunghiat-o în gât, pregătindu-se s-o omoare.

2. Stefan realizează adevărul
Haideţi să privim faptele. Elena a murit cu sângele lui Damon în sistem, aşa că s-a trezit vampir, iar de atunci, s-a hrănit de la Damon, admiţând că sentimentele ei pentru el s-au intensificat. Şi totuşi, nu se comportă ca un vampir “normal” – sau ca Elena de până acum. Stefan, vampir de 150 de ani, ar fi trebuit să-şi dea seama, dar i-a luat ceva timp. “Elena este supusă lui Damon!” a exclamat Stefan către Caroline, care dedusese asta de mult mai mult timp.

1. Damon şi Elena fac sex
Asta a fost noaptea! După atacul lui Jeremy, Elena s-a mutat în casa Salvatore, Stefan plecând de acolo. Singuri, în faţa şemineului, Elena şi Damon au creat o legătură – peste ura fraţilor lor, peste furia lui Stefa şi dezgustul lui Caroline. Apoi au dansat, şi apoi, s-au sărutat. După ce au distrus câteva tablouri şi şi-au rupt hainele de pe ei…ştiţi restul. Sunt sexy şi există o chimie între ei, aşa că e normal să ajungă în pat… în patul lui Damon.

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s