Poate fi Jeremy dezvatat de la a ucide vampiri?


Elena and Jeremy in The Vampire Diaries Season 4, Episode 9: “Oh Come, All Ye Faithful”

În sezonul 4, toate personajele vor deveni bulversate. Elena este supusă să-i placă rochiile roşii şi încă nu ştim dacă sexul cu Damon este datorită acestei relaţii sau din cauza sentimentelor ei pentru el. Iar Jeremy încearcă să-şi omoare sora.
Deja am speculat dacă există sau nu leac pentru legătura dintre Damon şi Elena şi tocmai ne întrebam dacă acelaşi lucru nu s-ar întâmpla şi cu Jeremy; să existe o rezolvare şi pentru el.
Fraţii Salvatore se antrenează într-o misiune de prindere a unui alt membru din Cei Cinci, şi îl vor găsi. Poate că dacă Jeremy mai are încă un frate de meserie, va resista mai uşor ispitei de a omorî vampiri. Sau va deveni mai fanatic? Dar, până atunci, Elena şi Jeremy se mai confruntă, din nou violent, în episodul 9, “O Come All Ye Faithful”.
Rezumatul episodului spune că Elena, Damon şi Bonnie îl iau pe Jeremy la cabana Gilbert pentru a-i mai atenua setea de omorât vampiri. Julie Plec spune “În episodul 9, Jeremy este dus pentru tratament la casa de pe lac. Ei sunt puşi într-o situaţie foarte dificilă, îşi iubeşte sora, iar ea este singura persoană pe care el doreşte cel mai mult s-o ucidă, aşa că o vom vedea pe Elena că-i cere ajutorul lui Bonnie, şi va căuta metode destul de neconvenţionale pentru a-l drege pe Jeremy.”
Să sperăm că Bonnie îl va putea ajuta pe Jer, chiar dacă nu este în deplin control de puterile ei!

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s