J.V. S04E08: 5 intrebari la care vrem raspuns


Lexi, Stefan, and Damon in The Vampire Diaries Season 4, Episode 8: “We’ll Always Have Bourbon Street”

După tot sexul dintre Damon şi Elena, avem câteva întrebări la care nu avem răspunsuri şi pe care sperăm să le primim în următorul episod, “We’ll always have bourbon street”.
5. Se va răzbuna Lexi?
Parcă am vrea să avem o prietenă vampir, ca Lexi, deşi acum e complet moartă, mulţumită lui Damon. Oricum, o s-o vedem în nişte flashback-uri din anii ’40 şi sperăm să se înfrupte puţin din fratele Salvatore cel mare. Desigur că n-are habar că va muri în 70 de ani, dar ar fi mişto să-l vedem pe Damon primind o răsplată timpurie.
4. A mai avut Damon vreo legătură de procreere înainte?
Fraţii Salvatore se îmbarcă spre New Orleans pentru a o găsi pe fosta iubită a lui Damon, Charlotte. Nu ne putem abţine să nu ne întrebăm de ce cu atâta necesitate pleacă ei. Vreţi să ştiţi o idee? Poate că Damon s-a mai făcut stăpân şi pe altcineva şi acum ei vor să obţină nişte informaţii direct de la acea sursă.
3. Tyler are probleme?
Ehh, ăsta este episodul în care Tyler este un erou hibrid. Tot ce ştim e că ceva se întâmplă între el şi Kim (Alyssa Diaz), hibridul lui Klaus care şi-a rupt legătura cu acesta în episodul trecut. Şi nu ne referim la ceva sexy, ci la ceva violent. Poate că Originalul şi-a dat seama ce are de gând Tyler.
2. Elena nu are nevoie de un bodyguard mai bun?
Ne place de Matt şi de relaţia lui frăţească cu Jeremy, dar cum fraţii Salvatore nu mai sunt în oraş, Elena ar trebui să fie în mare pericol din cauza fratelui ei. Acum, nimic nu-l mai opreşte pe noul vânător să nu doboare uşa casei Salvatore şi s-o măcelărească pe Elena, poate doar muşchii lui Matt. Chiar dacă muşchii lui ne impresionează, or rezista în faţa maşinii de ucis vampiri?
1. Ce înseamnă dacă Elena şi Damon au făcut sex: vor fi ok, ce se va întâmpla cu Stefan?
Da, multe întrebări, multe sentimente. Vom primi măcar un răspuns vizionând episodul 8. Noi credem că Elena e supusă lui Damon, dar ce se va întâmpla după? Poate că totuşi, şi sentimentele ei au făcut parte din actul sexual. Câte greutăţi va mai ridica Stefan în pădure când va auzi că cei doi s-au culcat unul cu celălalt în casa Salvatore? În casa lui, Elena. În casa lui.

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s