Este Elena indragostita de Damon?


Elena and Damon in Vampire Diaries Season 4, Episode 7: “My Brother’s Keeper”

Legăturile de procreere sunt nişte drăcuşori şireţi, aşa-i? Elena îşi dă seama că sentimentele ei pentru Damon nu sunt rezultatul legăturii de procreere, dar sunt intensificate de vampirism. Ea se confesează prietenelor ei, “Cred că mă îndrăgostesc de el”. Dar chiar aşa se întâmplă?
Între timp, Stefan şi Damon dau peste Charlotte, un trecut romantic al lui Damon, dar şi una din legăturile lui de procreere. Ea trece prin aceleaşi sentimente intense “de iubire” pentru Damon, pe care Elena le experimentează, numai că Charlotte le simte de foarte mult timp. Timp de 70 de ani, ea a numărat şi secundele pentru această întâlnire cu stăpânul ei. La sfârşit, Damon decide s-o elibereze pe Charlotte de această legătură, ordonându-i să uite de el şi să meargă mai departe.
Ar trebui ca el să facă acelaşi lucru şi pentru Elena. Damon îi spune “Trebuie să fac lucrul corect pentru tine”. Dar Elena nu doreşte să fie eliberată, întrebându-l “Simţi că este greşit ce ţi se întâmplă?”, mângâindu-l pe obraz. Nu trece prea mult timp până Damon este din nou în conflict cu senzaţia atingerii ei.
Deşi el îi promite lui Stefan că o va trimite pe Elena departe, nu pare că s-ar ţine de cuvânt. Elena este destul de sigură că este îndrăgostită de Damon, dar el se întreabă dacă este vorba de legătura de procreere sau ea chiar îl iubeşte.
Voi ce părere aveţi?

Advertisements

2 thoughts on “Este Elena indragostita de Damon?

  1. e o chestie a dracu de alambicata,dar din ce am inteles eu ea are sentimente pentru el. “legatura de procreere afecteaza doar felul cum actionezi nu cum simti”- spune tyler.

    Like

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s