Va muri Tyler in S04E09?


Tyler and Hayley in The Vampire Diaries Season 4, Episode 9: “Oh Come, All Ye Faithful”

Îmi pare rău să spun asta, dar cineva cunoscut de noi, dar şi iubit, va muri în S04E09, “O Come All Ye Faithful”. Nu suntem sigure dacă va fi un personaj principal, sau se va găsi o portiţă de scăpare (deşi au fost multe personaje care au murit dar s-au reîntors la viaţă), dar haideţi să speculăm niţel până nu vizionăm episodul 9.
Ştiţi ce se spune, că dacă te pui cu taurul, te alegi cu coarnele; ei bine, Klaus este taurul, iar Tyler este cel care flutură capa roşie. Aceşti doi hibrizi se îndreaptă într-o direcţie către coliziune, dar acum Tyler are de partea sa o armată de hibrizi eliberaţi.
Sincer, mi se pare cam ciudat să aflu că hibrizii eliberaţi i se înclină lui Tyler, ca şi cum ar fi Regele Nordului sau ceva de genul ăsta. Această putere i s-ar urca la cap. “În seara asta, o să-l omorâm pe Klaus şi o să fiţi liberi”, le va spune în episodul 9. Nu credem că Originalul n-are habar de asta, Stefan nu acceptă acest plan, iar Caroline nu este fericită de iubitul ei.
Doar bazându-ne pe această activitate (de revoluţie), am spune că Tyler este un bun candidat pentru o demisie timpurie. Desigur că mai există şi un anume plan al profesorului Shane faţă de toţi hibrizii eliberaţi, pe care este dornic să şi-l ducă la îndeplinire, aşa că dacă unul din aceştia este omorât, mentorul de magie al lui Bonnie va fi interesat să-l ţină pe Tyler în viaţă.
Care credeţi că sunt şansele de supravieţuire ale lui Tyler?

Advertisements

One thought on “Va muri Tyler in S04E09?

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s