De ce il uraste Caroline pe Damon?


Damon and Caroline in the Woods in Season 3, Episode 18: “The Murder of One”

Caroline susţine relaţia lui Stefan cu Elena din greu, şi nu din cauză că Stefan are un păr magnigic, ci pentru că blondina nu este fană a lui Damon – şi are şi câteva motive bune pentru asta.
Înapoi în sezonul 1, care de fapt, a fost acum un an în Mystic Falls, Damon şi Caroline au fost “mai apropiaţi”, prin asta înţelegându-se că el o constrângea, o folosea pe post de pungă cu sânge şi o trata extrem de dur. De asemenea, îi ştergea şi memoria, care s-a reîntors din belşug odată ce Caroline s-a transfomat în vampir. Haideţi să spunem că amintirile ei nu au fost aşa de drăguţe, când Damon îi spunea că ea are nevoie de o iubire care să o consume, pupând-o dulce pe frunte.
De atunci, Damon i-a salvat viaţa lui Caroline de câteva ori şi nu s-a mai comportat urât cu ea. Dar ea, normal, nu mai poate observa şi reaminti decât halul rău în care a tratat-o. Este dreptul ei, iar telespectatorii o s-o respecte şi mai mult dacă îl lasă în pace pe Damon din cauză că Elena îl iubeşte. Pe Damon îl găseşte aşa de respingător, chiar dacă Elena are sentimente pentru el, Caroline zicându-i, într-un suflet, de legătura de supunere dintre ei doi. Şi, din nou, este de neconceput pentru ea să afle că sentimentele Elenei poate că sunt totuşi adevărate.
Pe de altă parte, când Caroline spune că Damon nu are dreptate niciodată, acest lucru nu este aşa de corect. De obicei, Damon este tipul cu planul. Şi a avut dreptate cu rochia roşie a lui April.
Acum, unii oameni cred că blondina este o mică ipocrită. A flirtat de multe ori cu criminalul în serie de Klaus, un tip cu un trecut sumbru, care i-a ucis iubitul înainte să-l transforme în hibrid. Însă nu este clar cât de mult este interesată Caroline de Original şi cât teatru face când se dă pe lângă el pentru a-l distrage de la unele evenimente. Dacă toate acţiunile ei sunt adevărate, atunci ar avea multe de rezolvat cu Klaus, deşi el niciodată nu s-a comportat ca Damon, în materie de femei.
Jose Molina, co-scriitorul episodul 8, a postat pe Twitter: “C & D au o relaţie complicată, iar ea a fost eleva vampir a lui Stefan.” E destul de clar de ce Caroline ajută cuplul Stelena.
Şi, totuşi, la sfârşitul episodului 8, s-a părut că blonda îşi flutură steagul alb de pace în privinţa criticismului pentru Damon. Cel puţin, cât timp Elena este prin preajma ei.

Advertisements

One thought on “De ce il uraste Caroline pe Damon?

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s