A fost Damon supus lui Katherine?


Damon and Katherine in Vampire Diaries Season 2, Episode 4: "Memory Lane"

Ca să spunem adevărul, nu toate regulile unei legături de procreere între vampiri s-au aplicat în episodul 8, “We’ll always have bourbon street”, chiar dacă am mai primit nişte informaţii despre asta. Legăturile astea sunt aşa de rare, adică se întâmplă una la un milion de cazuri, aşa cum au afirmat Sefan şi Caroline? Haideţi să nu le luăm pe toate practic, dar la câţi vampiri a creat Damon..
“Un vampir i se supune stăpânului său, numai atunci când simte ceva pentru acesta, înainte de a se transforma” le spune vrăjitoarea Nandi fraţilor Salvatore. Charlotte era deja nebună după Damon, când el a transformat-o în vampir. Dar şi Elena i-a tot repetat lui Damon că simţea ceva pentru el înainte de noaptea aceea de pe podul Wickery Bridge. După ce am auzit-o pe Nandi vorbind despre regulile unei supuneri, am început să ne întrebăm ce alţi vampiri au transformat oameni, cărora le păsau de ei.
Bineînţeles, rămânem tot la Damon, Stefan şi Katherine. Ambii fraţi se întâlneau cu aceeaşi frumuseţe a secolului 19, dar numai unul din ei nu a putut s-o uite, aşteptând-o zeci de ani s-o reîntâlnească. Vă reamintiţi de modestul Damon din 1912? “N-am nevoie de o femeie; sunt deja într-o relaţie”, i-a spus lui Sage, referindu-se la iubita lui de Katherine. care credea că este închisă într-un cavou.
După ce prietenul său l-a domolit, Damon a început să-şi umple timpul cu nenumărate femei, până ce cavoul a fost deschis. Apoi, a făcut orice i-a stat în putere pentru a o găsi pe Katherine, chiar şi atunci când a realizat că ea nu fusese închisă deloc. În cele din urmă, Anna i-a rupt inima lui Damon spunându-i că femeia pe care o iubea ştia tot timpul unde se află el, dar că nu a vrut să-l întâlnească.
“Leacul” pentru legătura de supunere, explică Nandi, este următorul: “Spune-i să-şi trăiască viaţa fără tine. Să nu se mai gândească la tine niciodată. Să nu mai ţină deloc la tine. Şi, apoi, părăseşte-o.” În timp ce Katherine niciodată nu a folosit aceste cuvinte pe Damon, între mesajul Annei şi revelaţia scoasă la iveală a dublurii malefice “Niciodată nu te-am iubit; mereu a fost Stefan”, se pare că Damon a prins ideea.
Poate că fratele cel mare nu a făcut niciodată ceea ce i-a spus Katherine, dar nici Elena nu l-a ascultat în totalitate. Probabil că există diferite tipuri de intensităţi legate de această supunere. Elena nu se comportă ca Charlotte: ca un căţeluş ascultător.
Poate că tot ce am spus aici este greşit, dar trebuie să recunoaştem: Damon aşteptând cavoul să se deschidă pare ca Charlotte numărând cărămizile.

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s