Va muri Matt in S04E09?


Matt in Season 3, Episode 22: “The Departed”

Se pare că cineva va muri în următorul episod din Jurnalele Vampirilor şi tare ne e teamă că unul din personajele riscante va fi Matt Donovan. Este un tip aşa de bun, care are o slujbă şi joacă football. Unii spun că este plictisitor, însă el încearcă să îşi ducă existenţa printre toţi prietenii lui supranaturali. Aşa că lăsaţi-l pe băiat în pace!
Chiar s-a mutat cu Jeremy în casă, îngrijorat că acesta poate face ceva nebunesc, ca înjunghierea surorii lui. Ce tip! Şi tocmai de asta ne facem probleme în privinţa vieţii sale.
Vedeţi  voi, nu prea se vorbeşte mai deloc de Matt în rezumatul episodului 9, Jeremy fiind luat la cabana Gilbert, de Elena, Damon şi Bonnie, pentru a se dez-vâna. De ce ei au luat o măsură aşa de drastică dacă nimic nu s-ar fi întâmplat? Jeremy aproape că şi-a omorât sora, şi tot ce au făcut ei, a fost să-l trimită în camera lui, pentru a avea timp liber de gândire.
Atunci când Connor era singurul vânător activat din Cei Cinci, el nu a avut nicio problemă înjunghiind-o pe April, o fiinţă umană inocentă. Poate că Jeremy s-a săturat să fie dădăcit de Matt şi să atenteze la viaţa lui?
Uff, imaginea asta e aşa de supărătoare, aşa că nu ne mai gândim pe moment la ea. Ai grijă, Matt!

Advertisements

One thought on “Va muri Matt in S04E09?

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s