Va muri Bonnie in S04E09?


Kat Graham Stars as Bonnie Bennett in The Vampire Diaries

Bonnie este super fericită şi mulţumită de efectele acelui ceai de plante. Nu ştim exact ce este în compoziţia infuziei lui, dar suspectăm că este cam ilegal în multe ţări. În acest episod, lui Bonnie i se cere să îl ajute pe Jeremy să scape de efectele tatuajului său de vânător de vampiri. Nu ne îndoim că vrăjitoarea are o misiune destul de periculoasă, mai ales că nu e şi ea vampir. Încă nu ştim dacă vânătorilor, pe lângă băutorii de sânge, nu le plac şi vrăjitoarele, dar sperăm ca Bon-Bon să fie în siguranţă. Şi nu ne place deloc “manifestarea” la care ea şi profesorul Shane lucrează. Sună foarte rău, şi uciderea lui Bonnie înainte ca ea s-o activeze, ne-ar lăsa foarte întristate şi dezamăgite.
Din unele motive, vrăjitoarea Bennet este cheia magiei pe care o foloseşte Shane, ceea ce ar declara-o în siguranţă. În plus, este planificat ca şi tatăl ei să apară în serial, fiind suspicios de relaţia pe care o au profesorul şi fata sa.
În ciuda nenumăratelor ocazii în care Bonnie s-a oferit să se sacrifice, credem că în episodul ăsta, ea va rămâne în siguranţă. Numai dacă, desigur, va reînvia prin magie….

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s