Cat timp va mai ramane profesorul Shane in Mystic Falls?


Professor Shane in The Vampire Diaries Season 4, Episode 6: “We All Go a Little Mad Sometimes”

Chiar dacă suntem fane ale profesoraşului sinistru sau credem că este doar un hipnotist ciudat, profesorul Shane nu va fi scos din Mystic Falls aşa de uşor.
Se vor afla multe despre Manifestarea lui Bonnie, despre cei 12 hibrizi dezlegaţi şi despre ceaiul de ierburi. Planul a început greoi, cu moartea celor din Consiliul Oraşului, cu apariţia lui Connor, şi acum, cu vrăjitoarele din New Orleans care-au căzut într-o influenţă rea. Dar nu o să le aflăm pe toate astea în S04E09.
Dacă speraţi ca Shane să se afle printre victimele care vor fi scoase din episod, trebuie să vă dezamăgesc. În primul rând, cred că cei care vor fi ucişi vor fi cei 12 hibrizi. În al doilea rând, David Alpay încă se afla pe platoul de filmări de la TVD săptămâna asta, însemnând că va mai apărea încă în 3 sau 4 episoade din următorul an. El a scris pe Twitter, “ieri, mi-am petrecut toată ziua în Mystic Falls. Mi-am petrecut noaptea visând asta #tvd #înfricoşător”.
În plus, tatăl lui Bonnie va apărea în serial, ameninţându-l pe Shane, că nu va mai profesa, după ce-l vede că îşi bagă nasul peste fata lui. Poate că el nu este de aşa de mare ajutor împotriva vampirilor şi a hibrizilor, dar Rudy Owens pare a fi un tată protectiv având convingeri pe măsură!

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s