Cum pica logica in S04E08!


Lexi at the Bar in The Vampire Diaries Season 4, Episode 8: “We’ll Always Have Bourbon Street”

Stefan n-ar trebui să se apropie de sânge uman, aşa că de ce pleacă în război?
În primul rând, Stefan, eşti nebun? Dacă guvernul îşi dă seama de puterile tale, te vor prinde şi te vor studia până când îşi vor da seama cum să producă o întreagă armată de soldaţi nemuritori. În al doilea rând, Lexi a vrut ca Stefan să se ispăşească de la omorâtul prea multor oameni, aşa că l-a trimis în război? Da, da, el avea de gând să fie Ernest Hemingway şi  şofer de ambulanţă, dar care ar fi fost şansele să nu intre practic şi în luptă? În plus, faţă de asta, Stefan nu putea să rămână calm la vederea sângelui. Poate că ar fi trebuit să mai treacă vreo câţiva zeci de ani până să se ducă la luptă.

Hibrizii o răpesc pe Caroline
Klaus este îndrăgostit de Caroline, dar de ce armata lui de hibrizi a răpit-o pe Caroline, în locul Elenei? Nu ar trebui ca hibrizii să-şi petreacă tot timpul pe lângă Klaus? Ei, aşa, ar şti cât de mult vrea Originalul s-o menţină pe Elena în viaţă. Dar planul lui Kim a fost dat peste cap, căci Elena s-a voluntariat să fie martiră din nou.

Vrei să omori 12 oameni; eu vreau să omor 12 hibrizi. Ce coincidenţă!
Ar fi trebuit să existe o modalitate mai bună de a ne spune că folosirea Manifestării lui Bonnie este mult mai periculoasă decât să aibă legătură cu vrăjitoarea pe care Damon şi Stefan au vizitat-o în New Orleans. Nu numai că Valerie l-a păcălit pe Damon să omoare 12 persoane în 1942, dar şi Shane a născocit o vrajă similară în care să-i omoare pe cei 12 hibrizi nesupuşi. Probabil, coincidenţă!

Legătura de supunere
Încă nu ne este clar ce se întâmplă cu legătura de supunere. Ştim că Elena a avut sentimente faţă de Damon încă de dinainte de a se transforma, şi asta a activat legătura. Am priceput. Celelalte reguli ne sunt neclare. Stefan îi cere lui Damon să numească un moment în care Elena nu l-a ascultat. Damon nu poate.  Dar ce se întâmplă cu momentul acela de la Colegiul Whitmore, când Elena nu a băut din acea fată blondă pe care i-a arătat-o Damon? Şi există atâtea niveluri diferite de supunere, pentru că Elena niciodată nu a acţionat ca şi Charlotte. Iar, apoi, Tyler îi spune că legătura nu-i afectează sentimentele, ci doar comportamentul. Legătura de procreere l-a făcut pe Tyler recunoscător lui Klaus; dar asta nu pare mai mult o emoţie decât un comportament? Să sperăm că vom primit mai multe răspunsuri…

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s