Mai continua jocul lui Caroline cu Klaus?


Klaus and Caroline in Vampire Diaries Season 4, Episode 7: “My Brother’s Keeper”

În utlimul timp, au existat câteva momente adorabile între Caroline şi Klaus, foarte mulţi dorind ca ele să se transforme într-o iubire înflăcărată. Iar în episodul 9, acestea se continuă. Lui Caroline chiar îi plac picturile realizate de Klaus, iar pentru un criminal în serie, lui chiar îi place să creeze, inspirat de melodiile lui Julie Andrews. Dar cât de mult flirt este real şi cât este produsul planului de a-i distrage atenţia lui Klaus de la ruperea legăturii hibrizilor?
Toată păcăleala asta este extrem de bine pusă la punct, asta însemnând că Ty şi Caroline nu s-au despărţit, nu? Tyler a fost gelos când a văzut-o la concursul Miss Mystic Falls cu Klaus, dar şi ea a rămas şocată când l-a văzut pe Ty cu Hayley la braţul lui. Iar femeia vârcolac, clar, este îndrăgostită de amicul ei. Şi, totuşi, încă nu i-am văzut pe cei doi iubiţi în vreo scenă împreună. Dar, potrivit celor de la TV Guide, blondina încă este de partea lui Tyler. “Îl iubeşte”, spune Candice.
Şi dacă flirtul lui Caroline cu Klaus este numai de faţadă, ea se descurcă minunat. “Dacă o să ne purtăm frumos unul cu celălalt, o să am nevoie de acel pahar cu şampanie”, îi spune Originalului; dacă vampirul blond este prea dornic să discute cu Klaus, acesta imediat ar fi suspicios. În loc de asta, ea păstrează distanţa, mulţumindu-i doar cu un mic zâmbet, şi numai atunci când Originalul îl merită.
În episod, o să-i vedem împreună din nou pe Tyler şi Caroline, dar nici unul din ei nu pare fericit. Tot face parte din plan? Poate că blondina chiar îşi joacă rolul prea bine?!

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s