S04: Candice Accola vorbeste despre personajul ei


Candice Accola Stars as Caroline Forbes in The Vampire Diaries

Caroline are mari ţeluri pentru ea: nu numai că a fost Miss Mystic Falls, evitându-i avansurile lui Klaus şi ajutând-o pe Elena cum să se comporte ca vampir, dar acum, fata încearcă să-şi menţină calmul în preajma singurei persoane pe care n-o suportă: Damon Salvatore.
“Caroline are tot dreptul să-l desconsidere pe Damon. Acum că simte că este iubită şi ştie ce înseamnă asta, ea e de genul “Oo, da. Tipul ăla? Ştii ce? Chiar am curajul să-i spun acum că e o jigodie! Şi am tot dreptul să-i spun că e o jigodie şi că merită să fie numit o jigodie!” Nu se simte deloc vinovată că-l numeşte aşa şi iubesc atitudinea ei.” spune Candice într-un interviu.
Ei bine, ne putem gândi la un motiv pentru care să se simtă vinovată, şi motivul rimează cu Delena. “Ea ţine la Elena, dar asta nu schimbă modul cum Damon a tratat-o pe Caroline. Cred că ea o poate suporta pe Elena, chiar dacă ştie că Damon s-a schimbat şi că o iubeşte pe prietena ei, însă toate astea nu modifică deloc ceea ce s-a întâmplat în trecut. Iubesc faptul că ea merită dreptul acesta şi este total de acord cu zicala, “Să te ia naiba!””
În timp ce Caroline e dezgustată de fratele Salvatore cel mare, nu acelaşi lucru se întâmplă cu fratele cel mic. Ea vorbeşte despre absolut orice cu Stefan, actriţa dezvăluind cum vede relaţia celor doi vampiri schimbându-se în sezonul 4. “Niciodată nu am crezut că aceste personaje ar putea avea orice fel de chimie între ei sau orice lucru despre care să vorbească. Şi, totuşi, şi în sezonul 2, cei doi au demonstrat că au aşa de multe lucruri în comun, şi văd că asta se întâmplă acum.”
Se poate prevedea că din această chimie a lor, va fi ceva mai mult între Stefan şi Caroline decât amiciţie? Fanii Staroline, grupaţi-vă!

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s