S04E09: 5 intrebari la care vrem raspuns


Elena and Jeremy in The Vampire Diaries Season 4, Episode 9: “Oh Come, All Ye Faithful”

Jurnalele Vampirilor ne lasă tot timpul să ne punem întrebări şi să le ghicim răspunsul, mai ales acum când este vorba de legătura de supunere.

O va elibera Damon pe Elena?
Pe moment, am renunţat să mai înţelegem legătura de supunere. Tot ce ştim e că Elena şi Damon nu se abţin să nu se atingă. Fratele Salvatore cel mare era pe punctul de a-i spune Elenei să-şi trăiască viaţa fără el, când ea se pare că l-a convins de contrariu. Dar ce înseamnă asta pentru cei doi – şi ce vor spune Stefan şi Caroline?

Va avea succes planul lui Shane?
Se pare că profesorul Shane aştepta de ceva timp ca cei 12 hibrizi să devină dezlegaţi de Klaus ca să-i omoare. Hayley şi Tyler, în final, l-au făcut pe Adrian să-şi rupă şi el legătura, dar ceva ne spune că vraja n-o să fie una uşoară. Tyler a devenit conducătorul Alpha al hibrizilor, iar când o să descopere ce pune la cale Shane, o să fie mari şanse ca vârcolacul să reacţioneze urât.

Cine va muri?
Vorbind de omoruri, acesta va fi un personaj pe care-l ştim din sezonul 1. Iar suspansul ne omoară.

De ce este Jeremy exilat?
Ceva îl duce la extrem pe Jeremy, în sens negativ – din ce alt motiv l-ar lua Bonnie şi Shane la casa Gilbert de lângă lac? Acolo pare locul perfect pentru un vânător prea zelos pe el ca să nu mai vâneze…. până apar 2 vampiri.

Ce este Winter Wonderland?
Nu este Crăciunul în Mystic Falls. Off, credem că nici iarnă nu este, dar oraşul va fi împodobit cu bomboane de trestie, luminiţe licărind şi, normal, zăpadă. De abia aşteptăm să aflăm mai multe despre această sărbătoare ciudată.

Advertisements

2 thoughts on “S04E09: 5 intrebari la care vrem raspuns

  1. Damon o va elibera pe Elena,planul lui Shane da roade , Moare Carol mama lui Tyler, Jeremy este ajutat de Bonnie sa depaseasca momentul de ” vreau sa-mi ucid sora”, iar Winter Wonderland e un nou festival din Mystic Falls….

    Like

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s