S04: Ce se mai intampla cu Shane si Silas?


Professor Shane in The Vampire Diaries Season 4, Episode 6: “We All Go a Little Mad Sometimes”

Noi suntem de partea lui Damon. Ciudăţelul de profesor Shane, clar, vrea ceva mai mult decât gloria academică, cu scopul de a-l găsi pe anticul vrăjitor Silas. Aşa că, mai exact, când vom afla care sunt motivaţiile sale?
Producătorul executiv, Julie Plec, le spune celor de la TV Guide, “Când ne vom întoarce, o să fie o serie de 5 episoade reprezentând capitolul Silas, în care o să se lege toate detaliile…” Sună ca şi cum ar mai exista destule despre povestea vrăjitorului îngropat.
“El va reprezenta, fără îndoială, cele mai mari temeri şi tensiuni din restul sezonului”, răspunde Julie la întrebarea dacă Silas este Răul cel Mare al sezonului. În S04E08, “We’ll always have bourbon street”, Nandi le-a povestit lui Damon şi Stefan despre Manifestare, “Canalizarea puterii sacrificiului uman cheamă un întuneric care nu există în acest plan al nostru, fără să nu-l înghită pe tot”. Mmm, pare un lucru destul de rău. Suntem sigure că nu coincid calendarele mayaşe cu cele din Mystic Falls?
Deja Shane a realizat 2 sacrificii separate, fiecare implicând 12 oameni (sau hibrizi): Consiliul Oraşului şi fostele creaturi ale lui Klaus. Ori încearcă să-l învie pe Silas, ori chiar el este Silas şi încearcă să-i aducă la viaţă pe “soţia şi copilul lui”, pe care i-a menţionat Elenei. Considerând că el a avut nevoie de 24 de suflete, tindem că credem a doua variantă.
De câtă multă Manifestare este nevoie pentru a învia morţii? Destulă şi pentru a distruge Mystic Falls?

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s