Ce actor din Jurnalele Vampirilor vrea sa apara intr-un film strain?


Grupul din Jurnalele Vampirilor este foarte multicultural. De la diferite accente la diferite limbi, actorii au de arătat mult mai mult decât vedem noi. Dar care actor vrea să joace într-un film într-o limbă străină? Şi nu, nu vorbim de frumoasa actriţă vorbitoare de bulgară, Nina Dobrev, ci de impresionantul actor vorbitor de poloneză, Paul Wesley.

Paul Wesley Attends the Trevor Live Benefit on December 2, 2012

Într-un recent interviu cu Glow Magazine, Paul a vorbit despre dorinţa sa de a vorbi poloneza pe marele ecran. “Ar fi o îndeplinire extraordinară pentru mine să joc într-o bună zi într-un film polonez. Cei mai buni regizori de film sunt din Polonia.” a declarat Paul.
Sau ar putea Stefan să mai înceapă din când în când să vorbească poloneza. Tipul trăieşte de mai bine de 100 de ani. Am abuza de el dacă l-am pune să vorbească 2 limbi?
În timp ce Paul aşteaptă vreo oportunitate poloneză să-l întâmpine, el, pe moment, este destul de ocupat lucrând ca producător şi actor la un nou proiect, împreună cu prietenii săi, Shawn Christensen şi Damon Russell. Trio-ul preia un scurt metraj realizat de Shawn şi-l transformă într-un film de lungă durată. Sună deja ca un plan! Îl susţinem în orice ar face atâta timp cât durează ore să-l vedem.
Iar când nu este ocupat cu acest proiect, îl putem vedea alături de ceilalţi actori din Jurnalele Vampirilor, în Atlanta. “Toţi tindem să gravităm în jurul fiecăruia, în mod automat, cred, pentru că nici unul din noi nu este din Atlanta. Pare ca şi cum am sta într-o vacanţă de vară de 6 ani”, mai spune Paul.
Hei, vacanţa asta de vară de 6 ani este şi genul nostru!

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s