S04E10 “After school special”: Cum se va descurca Tyler?


Michael Trevino as Tyler Lockwood in The Vampire Diaries

Va fi o perioadă grea pentru Tyler când Jurnalele Vampirilor se va reîntoarce cu episodul 10, “After school special”.
Nu numai că a ucis-o pe mama lui Tyler, dar Klaus consideră că ceea ce a făcut nu e suficient pentru fosta sa creatură care i-a dezlegat pe ceilalţi hibrizi. “Primul lucru pe care o să-l facă Tyler va fi să-şi jelească mama” spune Julie Plec. “Asta este ultimul lucru la care s-a aşteptat vreodată, iar pierderea mamei sale este ceva foarte dureros pentru el.”
Cât timp Tyler se confruntă cu vinovăţia şi durerea, el este pe muchie de cuţit. Plec afirmă că Tyler “îşi va cerceta împrejurimile să fie sigur ca V.O. să nu fie pe urmele lui, tăindu-i capul. De asemenea, el încearcă să găsească o modalitate de a i se împotrivi cu succes lui Klaus, deşi pare destul de slab.” Pe scurt: Tyler are multe probleme.
Poate îl ajută Caroline? Deşi cei doi nu s-au înţeles aşa de bine în ultimul timp, se pare că, totuşi, în ultimul episod, şi-au mai rezolvat câteva probleme din relaţia lor. Tot în interviu, Julie spune că “ei au fost capabili de a îndrepta lucrurile între ei înainte ca tragedia să se întâmple. Caroline se va implica mult mai mult alături de el şi va dori să se lege din nou de el şi să-l facă să se deschidă la suflet ca să-l poată ajuta să se recupereze.” În Mystic Falls, nimic nu-i aduce pe oameni împreună, decât atunci când complotează moartea altuia.
În plus, ar trebui să fie de ajutor şi faptul că blondina este foarte vindicativă împotriva lui Hayley.

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s