Top 5 OMG momente din S04E09


Elena and Jeremy in The Vampire Diaries Season 4, Episode 9: “Oh Come, All Ye Faithful”

5. Jeremy o îmbrăţişează pe Elena
“Elena, nu te mişca”, Bonnie o avertizează. “Indiferent ce se întâmplă.” În mod normal, numai lucruri urâte se întâmplă după ce se constată asta. Dar de data aceasta, este diferit. După ce îşi petrece toată dimineaţa făcând meditaţii ghidate şi intrând în hipnoză cu ajutorul profesorului Shane şi al lui Bonnie, micuţul Gilbert a crezut că este pregătit – că poate s-a deprogramat. Aşa că a stat într-o parte a camerei cu o ţepuşă neterminată. Sora lui cea mare, Elena, stătea ca pe ghimpi în cealaltă parte a camerei. Apoi, el a făcut un pas în faţă. “Jeremy, aminteşte-ţi ocolul” l-a îndrumat Shane. “Alege calea corectă.” Jer s-a oprit şi i-a înmânat ţepuşa lui Damon. Apoi a mai făcut un pas în faţă. Şi încă unul. Jeremy a continuat să înainteze până când el, vânătorul, stătea faţă în faţă cu sora lui, vampirul. În acel moment, el şi-a lăsat capul în jos, s-a înclinat şi a luat-o în braţe pe Elena. Şi nici măcar nu a mai încercat s-o înjunghie în spate!

4. Hayley îi frânge gâtul lui Caroline
Hayley o privea pe Caroline ameninţător, în timp ce blondinei i se confirma de Bonnie că noul ei plan de schimbare a corpurilor ar putea merge. Caroline a fost aşa de fericită să afle că Tyler nu mai avea nevoie să-şi dea corpul ca gazdă în cadrul operaţiunii hibrizilor de a-l omorî pe Klaus. Problema a fost faptul că Tyler făcea parte din planul Hayley-Shane. Iar profesorul i-a spus lui Hayley să rezolve problema. Aşa că a făcut-o. Ceva de genul. Când Caroline a vrut să le spună celorlalţi vestea cea bună, femeia vârcolac i-a prins capul şi i l-a răsucit. “Cu plăcere”, i-a spus Hayley, în timp ce lăsa corpul blondei să alunece pe podeaua din baie.

3. Klaus devine violent cu Primarul Lockwood
Am mai spus-o şi încă o mai spunem: petrecerile din Mystic Falls niciodată nu se termină cu bine. Uitaţi-vă la Klaus. Sângeros şi înfuriat, vampirul Original şi-a lichidat întreaga haită de hibrizi şi apoi îl vâna şi pe Tyler. Nu l-a găsit pe primul său născut hibrid, dar a ochit-o pe mama lui Ty. După ce şi-a petrecut o seară minunată plină cu zăpadă artificială la festivalul pentru donaţii Winter Wonderland, primăriţa a rămas singură, puţin mai mult pilită, lângă fântâna din piaţa oraşului. În momentul în care l-a văzut pe vampir, ea s-a dezmeticit din beţie. Când Klaus a întrebat-o unde e Tyler, femeia s-a speriat. “Klaus, te rog. Nu-i face rău.” l-a rugat. “Este fiul meu. E tot ce mi-a mai rămas.” Răul cel Mare s-a gândit pentru o clipă, venindu-i în minte o nouă răzbunare. “Şi tu eşti tot ce i-a mai rămas şi lui. Este o simetrie aşa de frumoasă. Nu crezi asta?” Înainte ca primăriţa să mai spună ceva, Klaus i-a prins capul şi i l-a băgat în apă, ţinându-l fără niciun efort, până când femeia nu s-a mai mişcat.

2. April face o descoperire înspăimântătoare
Săraca April Young. În timpul primului său eveniment ca  Miss Mystic Falls, noua orfană a preotului a avut o pauză nebună, numai pentru a o găsi pe Caroline întinsă pe podeaua din baie. I-a atins gâtul pentru a-i găsi pulsul, care nu era. “Cineva să mă ajute!” a ţipat April şi a fugit înspre uşă. Dar acolo se afla Caroline. În timp ce îi bloca ieşirea, blondina a continuat foarte nonşalant sunându-l pe Stefan şi spunându-i că un vârcolac ar putea să-i fure corpul lui Rebekah din tunelul unde l-au ascuns. După toate astea, Caroline s-a uitat în ochii lui April şi i-a spus să uite orice a auzit. Problema: graţie puterii verbinei din brăţara pe care Jeremy i-a dat-o, Miss Mystic Falls nu a uitat. Dar rotiţele creieraşului ei i-au funcţionat rapid. S-a prefăcut că o ascultă şi a tulit-o de acolo, prin pădure, direct în tunelul de sub casa Lockwood, unde a găsit-o pe Rebekah înjunghiată într-un coşciug. Şi să mai vorbim noi despre vreo spărtură în tot acest supranatural!

1. Damon îndoaie, dar nu rupe legătura de supunere
Din punct de vedere tehnic, ruptura este numai pentru fanii Stelena. Dar şi în cele 24 de ore de când i-a spus Damon fratelui său că a eliberat-o pe Elena, el chiar se ţine de cuvânt. După ce îşi petrece întreaga zi îngrijorându-se de ce ar crede frăţiorul lui în timp ce el încearcă să ascundă relaţia lui cu Elena, fratelui cel mare i-a ajuns. A luat-o pe Elena de-o parte şi a privit-o în ochi. “Te eliberez, Elena. Asta este ceea ce vreau eu. Asta mă va face pe mine fericit.”

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s