5 lucruri pe care le anticipam in restul sezonului 4


Damon, Elena, and Stefan in a Season 4 Vampire Diaries Promo

Până acum, sezonul 4 nu ne-a dezamăgit deloc. Pe bune, cum să ne dezamăgească un nou vânător de vampiri sexy, chiar şi un profesor foarte drăguţ, şi mai ales, sex între Damon şi Elena? Şi să nu mai menţionăm răsucirile de situaţie şi secvenţele din trecut: frăţia Celor Cinci, legătura de supunere a Elenei, apariţia lui Hayley şi a lui April şi tot ce are de-a face cu Klaroline. Dar ce ne va rezerva restul sezonului 4? Nu promitem nimic, dar poate că o să reuşim să ghicim câte ceva:

1. Elena se va împăca cu Stefan şi apoi, se vor despărţi din nou
Nu că ar fi o problemă legătura de supunere, dar poate că Elena va realiza ce a făcut. Încercăm să fim neutre, dar hai s-o gândim logic: când i s-a dat destul timp să ia o decizie de a alege între cei doi fraţi, ea l-a ales pe Stefan. Totuşi, să nu uităm de dragostea ei pentru Damon, şi de aceea, pariem că Stelena nu o să ţină prea mult. Ori asta, ori un nou “mare rău” o să intervină între ei.

2. Practic, nu există niciun leac pentru vampirism
Dacă Esther a creat vampirismul, ea ar şti cum să-l lecuiacă, nu? Aşa că de ce planul ei  de a-i transforma pe Originali din nou în oameni implică legătura de sânge şi sacrificarea unor oameni, dacă ar fi aşa de simplu ca şi cum l-ar găsi pe Silas? Iar Silas nu este mai bătrân decât Esther? Aşa că, ori ea nu a creat vampirismul, ori acest “leac” e mai mult o speranţă decât ceva sigur.

3. Hayley va muri
Femelele vârcolac nu au tendinţa de a supravieţui prea mult în Mystic Falls, şi bazându-ne pe faptul că Hayley nu mai este în relaţii bune cu profesorul Shane, Klaus sau Tyler, chiar acum, şansele ei sunt egale cu zero.

4. April va ajuta la căderea profesorului Shane
Ar mai putea April să mai facă şi altceva decât să stea pe lângă Matt şi să-i scoată pumnalul din pieptul lui Rebekah? Ea chiar a ajutat făcând legătura dintre tatăl ei şi Shane. În plus, de câte ori TVD a adus noi personaje care să nu facă nimic, doar cu scopul de a se distra de pe urma lor? Pariem că April are mult de-a face cu planul lui Shane, şi i-ar putea ajuta pe vampirii noştri preferaţi să-l distrugă.

5. Bonnie şi Jeremy vor fi din nou împreună
Dacă Bonnie a crezut înainte că Jeremy arată sexy până să devină vânător, imaginaţi-vă cum se uită acum la el, cu toţi muşchii lui! Toate lucrurile astea supranaturale îi fac bine micuţului Gilbert!

Şi, normal, ultima noastră predicţie: Klaus va omorî pe cineva…. şocant; ştim.

Advertisements

3 thoughts on “5 lucruri pe care le anticipam in restul sezonului 4

 1. La nr 5 ati avut mare dreptate.Bonnie si Jeremy chiar vor fi din nou impreuna din sezonul 5.Deci,aveam o lista de planuri in legatura cu Bonnie si Jeremy:
  a)Sa se sarute intr-o pestera.
  Si asta s-a si intamplat in 4×23.Dar mai raman urmatoarele planuri:
  b)Bonnie sa se mute cu Jeremy in casa de langa lac Gilbert.
  c)Bonnie si Jeremy sa faca freaky-freaky (IN PUII MEI CA E SI TIMPUL SA O FACA).
  d)Daca va fi norocul ca Bonnie sa fie insarcinata ar fi bine si un copil(ca doar nu e tragedie daca familia Gilbert se mareste cu 1 sau 2 membri,nu?)
  c)Jeremy sa o ceara pe Bonnie in casatorie…asta inseamna ca Bonnie Bennett va fi Bonnie Gilbert(n-ar fi draguutz?)
  d)Daca Jeremy va face asta iar Bonnie va spune DA(si stiu ca asta va zice) sa aibe o nunta ca-n povesti.

  Asta e doar parerea mea.Like la comm-ul meu daca sunteti de acord! 😀

  Like

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s