S04: De ce n-a murit Tyler Lockwood?


Tyler and Hayley in The Vampire Diaries Season 4, Episode 9: “Oh Come, All Ye Faithful”

Dacă aţi văzut S04E09, atunci ştiţi că Tyler a fost doar la un pas de a fi omorât de Klaus în măcelul lui al hibrizilor. Ceea ce ne duce la următoarea întrebare: De ce Tyler n-a murit?
Ok, nu ne plângem de asta – ne place să-l vedem pe acest hibrid arătos prin împrejur. De asemenea, mai ştim că nu i-ar fi supravieţuit lui Klaus, dacă Hayley nu l-ar fi avertizat să plece cât mai repede cu putinţă de la petrecere.
Dar dacă toţi ceilalţi hibrizi camarazi ai lui au murit, pentru ce s-a salvat el?
Punem pariu că Ty este al doisprezecelea sacrificiu din acest ritual bizar al lui Klaus şi al profesorului Shane. Şi mai ştim că tot ceea ce vrea Klaus de Crăciun este leacul, şi tot ceea ce vrea Shane e ca legenda lui Silas să reînvie – şi acesta este în strânsă legătură cu leacul.
Şi pare destul de logic ca Tyler să nu mai fie în viaţă pentru mult timp, fiind probabil folosit ca o modalitate de a găsi leacul.
Pe de altă parte, mai ştim că semnul vânătorului trebuie să fie completat pentru a forma harta de pe braţul lui Jeremy. S-ar adăuga Tyler la victimele lui Jer?
Va trebui să aşteptăm şi să vedem următorul episod. Dacă şi voi aveţi vreo idee de ce Tyler este încă în viaţă, împărtăşiţi-o!

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s