S04 JV: Ce personaj va fi următorul ucis?


Favorite Couple on Vampire Diaries Season 4, Episode 7, "My Brother's Keeper"?

Cum ar fi Jurnalele Vampirilor, dacă nu ne-ar surprinde cu nişte crime de personaje inocente? Nimic nu ne-a surprins mai mult decât S04E09, când Klaus a înecat-o pe primăriţa Lockwood, iar acum e timpul să mergem mai departe şi să încercăm să ghicim pe cine va mai omorî Originalul.
Să începem să recapitulăm supravieţuitorii din Mystic Falls: pariem pe mulţi bani că cei ca Elena, Damon, Stefan, Caroline, Matt şi normal Klaus o să fie în siguranţă. Dar ne facem griji de celelalte personaje.
Jeremy pare cam pe primul loc să fie ucis, acum de când este vânător şi sub tutela profesorului Shane. Acelaşi lucru i se aplică şi lui Bonnie, care este manipulată de dubiosul profesoraş răutăcios şi ar putea fi prinsă în focul acţiunii. Alte personaje evidente în a fi omorâte ar fi Tyler, ce este urmărit de Klaus. Şi Hayely este susceptibilă, moartea ei nefiind răuvenită, după ce l-a trădat pe Tyler. În plus, mai este şi săraca de April, care ultima oară a fost văzută deasupra sicriului în care se afla Rebekah.
Dacă vrem să pariem cine ar fi următorul personaj omorât, clar ne-am îndrepta înspre…. Hayley. Voi ce spuneţi? Aveţi vreo preferinţă?

Tell us your opinion...