Speculam cum am vrea Jurnalele Vampirilor sa fie!


Damon, Elena, and Stefan in a Season 4 Vampire Diaries Promo

Haideţi să fim serioase: Psy ar putea face o versiune muzicală a serialului Jurnalele Vampirilor în coreană şi am fi toate cu ochii pe ea. Nu am înţelege o boabă din ce ar spune, dar atâta timp cât Elena, Damon şi Stefan apar acolo, ne-am cam da seama la ce se referă.
Ceva ca de genul unui muzical teoretic, vom face un exerciţiu de creaţie despre cum s-ar derula un film Jurnalele Vampirilor. Şi suntem sigure că n-ar fi ceva groaznic, nu cu aceşti actori super senzuali. Oricum, chiar Nina a spus că nu e în plan de a se regiza vreun film artistic Jurnalele Vampirilor.
Iată ce am putea vedea în această lume fantastică:

  • O destinaţie în afara oraşului Mystic Falls. Nu ne gândim să ne nimicim oraşul nostru preferat, dar dacă am vedea un film, parcă ar trebui să ieşim din ce ne arată acest mic orăşel. Ne-ar plăcea să vedem vampiri în Mexic, Portugalia sau Florida – oriunde călduros, unde cămăşile să fie o povară şi nu o necesitate.
  • O nouă mitologie care să schimbe stratul vampiricesc: a la Dosarele X, sau X-Men; avem nevoie de un fir de acţiune pe care să nu-l mai fi întâlnit până acum. Ceva să ne stimuleze minţile, în timp ce ochii să ni se desfete cu personajele măreţe.
  • Alte noi creaturi mitice şi sexy: nu contează dacă sunt vrăjitoare, Originali, vampiri, hibrizi sau vârcolaci. Doar să se aducă actori noi şi indecenţi, la care să ne uităm mâncând pungi de popcorn.

Dacă mai aveţi idei, nu ezitaţi să le puneţi la comment-uri!

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s