Sunt Ian si Nina impreuna in vacanta aceasta de iarna?


Ian Somerhalder and Nina Dobrev Go Christmas Tree Shopping in Atlanta on December 3, 2012

Desigur că vacanţele de vară sunt sexy şi distractive, atunci când vine vorba de bikini şi de soare, dar ce altceva să fie mai romantic decât să te încălzeşti lângă foc alături de persoana iubită? Aşa e, nu? Şi asta se pare că fac Ian Somerhalder şi Nina Dobrev, împreună.
Pe la începutul acestei săptămâni, ambii actori au bombardat Twitter-ul cu mesaje legate de vacanţa lor. Pe 16 decembrie, Ian a scris, “Îmi fac bagajele, începe călătoria de Crăciun! Oficial, am plecat! În afară de întâlnirea pe care o mai am când ajung în LA. În afară de asta- NICIO ALTĂ MUNCĂ! Deşi întotdeauna muncesc :)”.
Imediat după el, pe 17 decembrie, a scris şi Nina, care era ocupată să-şi împacheteze hainele, “În 5 ore, sunt în avion înspre un peisaj de iarnă. Văd luminiţa de la capătul tunelului…”
Acest peisaj de iarnă se referă la munte? După ce au fost văzuţi împreună pe aeroportul din Salt Lake City, unde Ian a dat un autograf pe spatele Ninei, ieri, Ian a mai scris pe Twitter “Aerul de munte face bine la organism. Noapte bună, frumoşilor – vă muilţumesc pentru pacea de care aveam mare nevoie.”
Şi nimic nu este mai liniştitor decât să-ţi petreci timpul cu persoana iubită lângă foc, nu? Mai ales dacă persoana iubită este unul din cei doi!
Noi le dorim să se distreze cât mai mult împreună! După toată această muncă, merită şi ei să se odihnească şi să se relaxeze!

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s