Joseph Morgan vorbeste despre razbunarea lui Klaus, Kol si intoarcerea lui Rebekah


Klaus in The Vampire Diaries Season 4, Episode 4: “The Five”

Nimic nu se compară cu trădarea şi cu cheful de crime sângeroase în pregătirea următoarelor episoade ale serialului Jurnalele Vampirilor. Şi mai exact, cu ce o să se mai confrunte Klaus?
TV Guide a vorbit recent cu actorul Joseph Morgan despre ce i se mai pregăteşte V.O., şi din moment ce el caută răzbunare, de asemenea, este şi foarte răbdător. Datorită abilităţii lui de nemuritor, Joseph dezvăluie că personajul lui nu o să mai fie aşa de pornit în acţiuni, pe moment. “În următoarele episoade, de după această pauză de iarnă, îl vom vedea relaxându-se şi amintindu-şi măcelul. El îi manipulează pe ceilalţi şi apoi îi priveşte să vadă ce fac”  relatează Joseph.
Dar asta nu înseamnă că nu o să se mai răzbune. De fapt, asta înseamnă că aşteaptă ocazia perfectă de a se răzbuna. Şi mulţumită faptului că personajele principale au început să se certe între ele în loc să se concentreze asupra lui Klaus, lui o să-i fie mult mai uşor acum.
Kol in Vampire Diaries Season 3, Episode 14: “Dangerous Liaisons”

“Eroii noştri nu sunt în relaţii bune unii cu ceilalţi. Dacă s-ar reuni aşa cum au făcut la sfârşitul sezonului 3, poate că ar mai avea vreo şansă [de a-l omorî]. Şi atâta timp cât el îi va manevra şi îi va face să aibă dubii, ei n-o să poată să se unească şi să-l învingă. Este ca şi cum ai alinia toate piesele de şah pe tabla de şah – fiecare este de unul singur şi toţi se ceartă între ei”, explică Joseph.
Şi totuşi, răzbunarea lui mai trebuie să aştepte, pentru că V.O. o să aibă de-a face cu fraţii lui care sunt supăraţi pe el. “La început, Klaus şi Kol sunt cam pe aceeaşi lungime de undă, dar apoi, Kol începe să gândeascăaltfel decât fratele său. Are alte obiective şi alte motivaţii. Ei sfârşesc certându-se şi ameninţându-se, ceea ce devine o problemă familiară destul de serioasă.”
Apoi, mai apare şi o altă problemă adevărată a lui Klaus: Rebekah. “Klaus este cel care a înjunghiat-o şi care a folosit-o la un mod la care scuzele nu-şi mai au locul. Fiecare a avut tendinţa de a-l exploata pe celălalt, dar încă se mai iubesc ca fraţii şi Klaus vrea s-o protejeze de slăbiciunile ei” spune Joseph.
Să nu ne mai facem atâtea griji; după o mie de ani, un pumnal e prea puţin pentru a-i distruge familia. “Acesta este singurul lucru pe care l-a câştigat în faţa oamenilor; legătura de familie care e din ce în ce mai profundă faţă de orice altă legătură. E ca atunci când un frate îşi bate joc de frăţiorul lui, şi nu altcineva. Îmi place ideea lui Klaus că «Nimeni nu o înjunghie pe sora mea, numai eu pot»” explică Klaus.
Deci, numai Klaus îşi poate omorî fraţii. Nu vi se pare că este un sentiment foarte ciudat? Dar atâta timp cât ţine pumnalul departe de Elijah, suntem de acord cu planul lui… credem.

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s